icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
geplaatst op 18 december 2020

Ervaren werkorganisator

Ben jij de ervaren werkorganisator die wij zoeken? Dan komen we graag met jou in contact!

Solliciteer direct
Bedrijf
Veluwezoom Verkerk bv
Locatie
Zevenaar
Niveau
HBO

Dit wordt jouw job

Als ervaren werkorganisator van met name grote projecten (woningbouw en appartementen) ben jij een belangrijke spil in het projectteam. Je bent verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden en je legt verantwoording af aan je projectleider. Ieder bouwproject is uniek, maar je kunt vertrouwen op een goede basis en je hebt een team collega’s waar je op terug kunt vallen. Samen bouwen aan projecten waar we trots op zijn!

Hoe je dit doet? Jij zorgt er mede voor dat alle disciplines (zoals bouwkundig, constructief en installaties) tot in detail op elkaar afgestemd zijn zodat het gehele proces soepel verloopt. Hierbij wordt jouw kennis als bijdrage in het ontwerp- (planvormings-) traject zeer op prijs gesteld. Naast de technische inbreng werk je ook veel samen met onze opdrachtgevers, adviseurs, onderaannemers en leveranciers. Jij verbindt alle verschillende stakeholders met elkaar en manage je het proces vanuit je eigen rol zo optimaal mogelijk. 

Dit vragen wij van jou

Je bent een vlotte en betrokken persoonlijkheid die graag werkt in een dynamische omgeving. Je legt snel verbanden, kunt snel schakelen en behoudt het overzicht over de verschillende disciplines. Je hebt een proactieve instelling, werkt zelfstandig en neemt graag het initiatief. Tevens ben jij je bewust van de omgeving waarbinnen je werkt. Je geeft mensen graag het gevoel dat zaken bij jou in goede handen zijn. Je staat stevig in je schoenen, bent stressbestendig en kunt goed structuur aanbrengen. Als ‘spin in het web’ weet je overal van en bekleed je een centrale plek binnen de projectorganisatie.

En verder beschik je over:

 • Minimaal vijf jaar ervaring als werkorganisator;
 • HBO werk- en denkniveau richting techniek/bouwkunde;
 • Gedegen kennis van BIM, Solibri en Office365. Kennis en ervaring met Revit, Trimble Connect, Autocad, Asta en LEAN is een pré;
 • Een sterk ontwikkeld ruimtelijk en bouwkundig inzicht;
 • Kennis van bouw- en aanverwante regelgeving;
 • Je bent ambitieus, toont initiatief en hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je bent schriftelijk en mondeling communicatief vaardig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een no-nonsenscultuur | een stel collega’s die samen gaan voor een optimaal resultaat en ook graag een vrijdagmiddagborrel met elkaar halen.
 • Een tof team | waarin ondernemerschap en creativiteit worden gewaardeerd.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden | en een goed concurrerend salaris dat past bij deze veelzijdige functie.
 • Een goed gevoel | bij je werkplek, waar je iedere dag met plezier naartoe gaat.
 • Vrijheid | om je te ontwikkelen, te groeien en om opleidingen te volgen, of dat nu gaat om persoonlijke of vakinhoudelijke ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Veluwezoom Verkerk Bouw is sterk in het ontwikkelen en realiseren van diverse projecten op het gebied van wonen, t.w. grondgebonden woningen, appartementen, renovatie en transformatie.
Bij al onze werken streven wij er naar om een kwalitatief hoogwaardig product te realiseren. Als onderdeel van het VolkerWessels concern bieden wij opdrachtgevers zekerheid, uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines.

Wij beseffen dat deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers de basis zijn voor succes.
Blijven bouwen, ook aan je eigen toekomst vinden wij als werkgever belangrijk. Wij hebben een management dat oog heeft voor talent en je ondersteunt in jouw ontwikkeling.

Binnen ons bedrijf staan klantpartnerschap, resultaatgerichtheid en transparantie hoog in het vaandel, jij draagt je steentje daar aan bij. 
Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk.

Interesse?

Is jouw interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Je kunt dit doen door een motivatiebrief met CV te sturen naar Wia Even-Braam (secretariaat/P&O), e-mail: weven@volkerwessels.com.

Wanneer je eerst nog wat meer wilt weten over de functie, neem dan contact op met Antoinette Logtmeijer (bedrijfsleider), telnr. 0316-221845 of e-mail: alogtmeijer@volkerwessels.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturemelding wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct