geplaatst op 31 mei 2021

Stagiair(e) Marketing & Communicatie (HBO 3e jaar)

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage Marketing & Communicatie bij een dynamisch bouwbedrijf? Dan komen we graag met jou in contact!

Solliciteer direct
Bedrijf
Veluwezoom Verkerk bv
Zevenaar
HBO

Wie zijn wij?

Veluwezoom Verkerk Bouw is sterk in het klantgericht ontwikkelen en realiseren van diverse projecten op het gebied van wonen, t.w. grondgebonden woningen, appartementen, renovatie en transformatie. Als onderdeel van het VolkerWessels concern bieden wij opdrachtgevers zekerheid, uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines. Bij al onze werken streven wij er naar om een kwalitatief hoogwaardig product te realiseren.

Bekijk onze bedrijfsfilm voor een korte impressie van onze organisatie!

Wat ga je doen?

Binnen ons jonge en enthousiaste team op de afdeling Commercie, Marketing & Communicatie ga je je bezighouden met o.a.:

• (Mee)bedenken en organiseren van zakelijke events en campagnes (on- en offline) voor zowel onze vaste klanten als projecten;
  • Organiseren van publiciteit over onze projecten en (nieuwe) ontwikkelingen;
  • Ontwikkelen en opstellen van nieuwsbulletins, mailingen, projectbrochures, de bedrijfspresentatie;
  • Up-to-date houden van de content van de website/ social media;
  • Opzetten van basispresentaties met betrekking tot tenders en concepten;
  • Het bewaken en verbeteren van de huisstijl.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken een enthousiaste Marketing & Communicatie topper die van aanpakken weet, want er liggen veel leuke projecten op jou te wachten! Je volgt een HBO-studie (3e jaar) richting Marketing & Communicatie of Communicatie & Multimedia Design.

Je bent van nature nieuwsgierig en betrokken. Verder is het een pré als je ervaring hebt met grafische programma’s (o.a. Indesign en Photoshop) en ben je voor minimaal 4 dagen per week beschikbaar vanaf september 2021 t/m januari 2022.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een tof team | waarin ondernemerschap en creativiteit worden gewaardeerd.

Vrijheid | om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Een no-nonsenscultuur | een gezellige club collega’s die samen gaan voor een optimaal resultaat.

Een aantrekkelijke stagevergoeding I en uiteraard uitstekende faciliteiten om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Wij  beseffen dat deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers de basis zijn voor succes. Blijven bouwen, ook aan je eigen toekomst vinden wij als werkgever belangrijk. Wij hebben een management dat oog heeft voor talent en je ondersteunt in jouw ontwikkeling.

Binnen ons bedrijf staan klantpartnerschap, resultaatgerichtheid en transparantie hoog in het vaandel, jij draagt je steentje daar aan bij. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Samen bouwen aan projecten waar we trots op zijn!

Enthousiast geworden?

Reageer dan snel! Je kunt dit doen door een motivatiebrief met CV te sturen aan Wia Even-Braam (secretariaat/P&O), e-mail: weven@volkerwessels.com.

Wanneer je eerst nog wat meer wilt weten over ons bedrijf of de stagewerkzaamheden, neem dan contact op met Jasper Allersma (commercieel manager), telnr. 0316-221845 of e-mail: jallersma@volkerwessels.com.

Solliciteer direct