icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Levenskwaliteit

Veluwezoom Verkerk legt haar verantwoording af aan de maatschappij. Wij maken in onze bedrijfsvoering beslissingen en afwegingen tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten van onze operaties. Elke bedrijfsbeslissing heeft immers invloed op de stakeholders (belanghebbenden) van een bedrijf. Dat kunnen medewerkers of klanten zijn, maar bijvoorbeeld ook omwonenden, leveranciers, investeerders en ook ‘de maatschappij’ in algemene zin.

Leefbaarder

VolkerWessels heeft alles in huis om een leeg stuk grond om te toveren tot een volledig functionerende leefomgeving. Van elektriciteitskabels tot zendmasten, van rotondes tot viaducten. Of het nu gaat om een ziekenhuis of een flat, een weg of een park; VolkerWessels geeft de gebouwde omgeving een gezicht. De komende jaren gaan we actief bouwen aan de leefomgeving van de toekomst. Dit doen we door dorpen en steden leefbaarder te maken.

Duurzaam wonen

Nieuwbouwwoningen worden volledig elektrisch en wekken de eigen energie op. Deze woningen zetten we met ons MorgenWonen initiatief in één dag in elkaar. Betere kwaliteit, lagere kosten en minder overlast voor de omgeving.