icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ons DNA

Wij zijn als ontwikkelend bouwbedrijf herkenbaar aan ons DNA.

Ons DNA

Wij zijn als ontwikkelend bouwbedrijf herkenbaar aan ons DNA:

  • Klantgericht en Hulpvaardig
  • Persoonlijk en No-nonsens
  • Kennisrijk en Kundig
  • Ondernemend en Innovatief
  • Veilig en Betrouwbaar

Klantgericht en hulpvaardig

Belangrijk voor ons is dat opdrachtgevers, (keten)partners, medewerkers en anderen vertrouwen hebben in onze organisatie. U kunt verwachten dat wij ons integer opstellen, afspraken nakomen en zorgvuldig handelen.

Wij onderscheiden ons door de wens van de klant als uitgangspunt te nemen in onze bedrijfsvoering en uitvoering van de werkzaamheden. In het gehele proces van initiatief tot aan de oplevering van een project gaan wij de resultaatverplichting aan. Maar ook daarna, bij het verlenen van service en onderhoud, zijn wij een toegevoegde waarde (Design, Build, Finance, Maintain & Operate).

Persoonlijk en no-nonsense

De betrouwbare naam in Oost-Nederland en ver daarbuiten, hebben wij ook te danken aan onze no-nonsense mentaliteit, onze professionaliteit en uitgebreide kennis. Samenwerken op basis van vertrouwen staat bij ons voorop. Onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, resultaatgericht en besluitvaardig.

Kennisrijk en kundig

Wij stellen als bedrijf hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid. Wij zijn gecertificeerd volgens kwaliteitsnorm NEN-ISO 9001 en VCA** en zijn aangesloten bij de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling en Stichting Bewuste Bouwers.

Ondernemend en innovatief

Dankzij samenwerking weten wij faalkosten te verminderen en tijdsbesparing te realiseren. Onze werkmethodiek draagt daar ook aan bij. Zowel onze werk- als projectvoorbereiding maken gebruik van BIM (Building Information Modelling).

Veilig en betrouwbaar

Belangrijk voor ons is dat het werk op een veilige manier gedaan wordt. Hiervoor maken wij gebruik van het WAVE programma van VolkerWessels. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij ons altijd aan onze afspraak houden. 

Onderdeel van VolkerWessels

Wij zijn 100% dochter van het VolkerWessels-concern. Een concern waarbij circa 17.000 werknemers samen bouwen aan wonen, werken en mobiliteit. Als onderdeel van VolkerWessels bieden wij opdrachtgevers zekerheid, uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines.

De kracht van VolkerWessels ligt in de decentraliteit. Iedere onderneming is zelfstandig maar maakt tegelijkertijd deel uit van een hecht intern netwerk. Hierbij maken wij gebruik van de gezamenlijke kennis, ervaring en faciliteiten zoals automatisering, materieel, inkoop en dienstverlening.