HomeProjecten 26 rijwoningen Fruithof Winssen

26 rijwoningen Fruithof Winssen

Winssen

In Winssen gaan wij voor Van den Bosch Vastgoed 26 rijwoningen in de wijk Fruithof bouwen.

De verkoop is gestart op 16 januari 2019 en de bouw start in het tweede kwartaal van 2019.

Fruithof

Binnen dit project worden er 26 karakteristieke rij- en hoekwoning gerealiseerd in de tweede fase van Fruithof.
Door de verschillende situeringen en afwisselende tuinliggingen en kaveloppervlaktes is er voor iedereen die op zoek is naar deze woning een passende oplossing.

Voor meer informatie over de type woningen verwijzen wij naar de volgende website: http://fruithofwinssen.nl/woningaanbod/

De locatie

Winssen
In Winssen leef je in de natuurlijke omgeving van de Waal en de eeuwenoude boerderijen, molens en kerken die doen herinneren aan het landleven van weleer. Fruithof ligt aan de zuidkant van Winssen tussen de Leegstraat, de Bongerd, de Notenboomgaard en de Van Heemstraweg.

Fruithof is een veelzijdige en kleinschalige woonwijk met een dorps karakter waar naast starters en senioren ook rekening wordt gehouden met jonge gezinnen en doorstromers. Kortom: voor ieder wat wils.
Ook aan de openbare ruimte zal veel ruimte en aandacht worden besteed. Zo is er veel aandacht voor mooi groen en water in de wijk en worden er bomen, plantsoen en speelveld aangelegd die met een voetpad de verbinding maakt tussen de Fruithof en De Bongerd. De watergang aan de Van Heemstraweg wordt verbreed en aan de oostzijde van de wijk is tevens ruimte voor water.

Feiten & cijfers

• Opdrachtgever
    Van den Bosch Vastgoed
  • Architect
    Van Ede Architecten
  • Realisatie
    Veluwezoom Verkerk Bouw bv
  • Status
    In verkoop
  • Makelaars
    Driessen Makelaardij en Hans Janssen Garantiemakelaars
  • Start bouw
    Q2-2019
  • Projectcategorieën
    Woningbouw
    In verkoop
    In uitvoering

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »

Gerelateerd nieuws