icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Zevenaar

28 appartementen Noordeinde Zevenaar

Op de groenstrook bij de Oude Doesburgseweg / Noordeinde in Zevenaar zal een markant appartementencomplex komen met 28 royale appartementen.

Bouwvorm
Eigen ontwikkeling
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw
Architect
Weusten Liendenbaum Architecten
Makelaar
Gaba Makelaardij Zevenaar
Omvang
28 appartementen (4 penthouses)
Start verkoop
Q2 2021
Start bouw
Q1 2022

Royale en lichte appartementen

Het appartementencomplex is ontworpen door Weusten Liendenbaum Architecten en heeft een ronding waardoor het een speels en eigentijds uiterlijk kent. Bij het kleurgebruik is gestreefd naar een goede inpassing in de omgeving. Er komen 28 appartementen, waarvan 4 penthouses. Deze penthouses komen op de bovenste 2 etages van het gebouw. Alle appartementen zijn 3 kamerappartementen.

Hieronder is een impressie van het appartementencomplex weergegeven.
Dit betreft een concept ontwerp.

Planning

Binnenkort verwachten wij de plannen nader af te stemmen met de gemeente. Wij streven ernaar om de buurtbewoners in de loop van april te informeren over de conceptplannen die er op dat moment liggen. 

Wij zullen de buurt informeren middels een digitale informatiemeeting. Zodra bekend is wanneer dit zal plaatsvinden, zullen wij de omgeving hierover informeren. Ook zal dit op deze pagina aangegeven worden. 

Vragen

Omwondende

Omdat het een nieuw gebouw is in een bestaande woonwijk, zal dit vragen bij u op kunnen roepen. Onlangs hebben wij de plannen in uw wijk gepresenteerd. Mocht u alsnog vragen hebben dan kunt u via deze pagina uw vraag indienen. 

Geïnteresseerde

Indien u geïnteresseerd bent in het plan dan kunt u contact opnemen met de makelaar (Gaba Makelaardij Zevenaar). Vul in dit geval onderstaand formulier in.

Noordeinde Zevenaar

* Verplichte velden

Veelgestelde vragen

Onlangs zijn er diverse vragen gesteld via onze website en is aangegeven graag op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkelingen rondom de woontoren aan de Noordeinde te Zevenaar. Hieronder hebben wij een samenvatting van deze vragen bijgevoegd. 

Hoe gaat het nu verder?

De plannen worden in overleg met de gemeente definitief gemaakt. Samen met een selecte werkgroep schaven wij het plan, daar waar mogelijk, bij zodat het nog beter in de omgeving past.

Wij streven ernaar om u op een zo kort mogelijke termijn uit te nodigen voor een bijeenkomst om de afgestemde plannen met u te delen. U krijgt dan de gelegenheid voor het stellen van vragen en net als de werkgroep, daar waar mogelijk, mee te denken over de invulling van het terrein rondom de woontoren.

Afhankelijk van de RIVM maatregelen zal deze bijeenkomst fysiek of digitaal plaatsvinden.

Tot dan kunnen wij helaas nog geen tekeningen met u delen.

Verkoop

Wij zijn gestart met het optuigen van de verkoop (naam, logo, look-and-feel, website, verkoopdocumenten et cetera) en verwachten in het tweede kwartaal van dit jaar in verkoop te kunnen gaan.

Zodra de website online is ontvangt u hiervan van ons een bericht. Deze website wordt gedurende de periode tot aan start verkoop gevuld met informatie als tekeningen, een prijsrange, de planning et cetera. Deze zaken kunnen wij nu, gezien het nog niet definitief is, nog niet delen met u.

Wanneer komt het er?

Als het afronden van de plannen en de verkoop voorspoedig verloopt kunnen we tegen het einde van het jaar of in het eerste kwartaal van 2022 beginnen met de bouw.