icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Zevenaar

28 appartementen Noordeinde Zevenaar

Op de groenstrook bij de Oude Doesburgseweg / Noordeinde in Zevenaar zal een markant appartementencomplex komen met 28 royale appartementen.

Bouwvorm
Eigen ontwikkeling
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw
Architect
Weusten Liendenbaum Architecten
Omvang
28 appartementen (4 penthouses)
Start verkoop
Q2 2021
Start bouw
Q1 2022

Royale en lichte appartementen

Het appartementencomplex is ontworpen door Weusten Liendenbaum Architecten en heeft een ronding waardoor het een speels en eigentijds uiterlijk kent. Bij het kleurgebruik is gestreefd naar een goede inpassing in de omgeving. Er komen 28 appartementen, waarvan 4 penthouses. Deze penthouses komen op de bovenste 2 etages van het gebouw. Alle appartementen zijn 3 kamerappartementen.

Hieronder is een impressie van het appartementencomplex weergegeven.
Dit betreft een concept ontwerp.

Planning

Binnenkort verwachten wij de plannen nader af te stemmen met de gemeente. Wij streven ernaar om de buurtbewoners in de loop van april te informeren over de conceptplannen die er op dat moment liggen. 

Wij zullen de buurt informeren middels een digitale informatiemeeting. Zodra bekend is wanneer dit zal plaatsvinden, zullen wij de omgeving hierover informeren. Ook zal dit op deze pagina aangegeven worden. 

Vragen

Omdat het een nieuw gebouw is in een bestaande woonwijk, zal dit vragen bij u op kunnen roepen. Zoals aangegeven zullen wij binnenkort de plannen presenteren. Mocht u voor die tijd al vragen hebben, dan kunt u via onderstaande vragenformulier aangeven. Wij komen hier vervolgens op terug. 

Vragenformulier Noordeinde Zevenaar

* Verplichte velden