icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nijmegen

41 appartementen Graafseweg

Op een prominente plek aan de Graafseweg in Nijmegen realiseren wij in opdracht van Dunavast 41 appartementen.

Opdrachtgever
Dunavast
Status
In uitvoering
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw
Architect
RDM Architecten
Omvang
41 appartementen (35 voor lichte zorg en 6 voor vrije verhuur)
Start realisatie
Q4 2023
Prognose oplevering
Q4 2024

De locatie

De Graafseweg in Nijmegen Oud-West geldt al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw als een van de belangrijkste doorgaande wegen van de stad. Het project heeft een mooie ligging en past straks uitstekend bij het groene karakter van de Graafseweg. Het Centraal Station en het centrum liggen beiden binnen enkele minuten fietsen.

Het appartementengebouw

Begin oktober 2023 zijn wij gestart met de bouw van de 41 appartementen. Het gaat om 35 appartementen bedoeld voor lichte zorg en 6 appartementen voor de vrije verhuur. Het bestaande pand is eind 2022 gesloopt. In oktober 2023 zijn wij gestart met de graafwerkzaamheden, zodat wij vervolgens spoedig kunnen starten met het betonwerk.

Planning

Als alles volgens planning verloopt verwachten wij de appartementen eind 2024 op te kunnen leveren aan de opdrachtgever.