icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Rozendaal

44 woningen Heerlijckheid den Dael

Aan de zuidwestzijde van Rozendaal hebben wij, in opdracht van Credo Integrale Planontwikkeling bv, 44 woningen gerealiseerd. Daarnaast waren er circa 20 vrije bouwkavels.       De bouw is in diverse fases geweest en heeft van medio 2016 tot eind 2018 gelopen.    Heerlijckheid den Dael ligt op een bijzondere plek met een speels hoogteverschil van zeven meter. Uniek in Nederland. Passend bij het concept van bijzonder wonen in het groen. Dankzij de variatie in architectuur voegt Heerlijckheid den Dael zich straks prachtig, maar ook natuurlijk in het landschap. 

Status
Gerealiseerd
Fase 1
Opgeleverd in maart 2017 tot eind 2018
Omvang totale project
44 woningen (12 vrijstaande woningen en 32 twee-onder-één-kapwoningen) en 20 vrije bouwkavels
Opdrachtgever
Credo Integrale Planontwikkeling bv
Architect
Geesink Weusten Arnhem
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw bv

Sfeervolle architectuur

Kernwoorden voor het ontwerp zijn royaal, klassiek en sfeervol. Bureau Geesink Weusten Architecten uit Arnhem ontwierp een plan met klassieke allure. Hiermee sluiten de 12 vrijstaande en 32 twee-onder-één-kap woningen aan op het tijdloze karakter van de huizen in Rozendaal.

De variatie in extra’s als een serre, luiken of een dakkapel geven elke woning een unieke uitstraling.