54 Woningen Parnassushof Schuytgraaf - Veluwezoom Verkerk
HomeProjecten 54 Woningen Parnassushof Schuytgraaf

54 Woningen Parnassushof Schuytgraaf

Arnhem

Voor onze opdrachtgever Vesteda hebben wij 54 eengezins (huur)woningen in de nieuwbouwwijk Schuytgraaf in Arnhem-Zuid gebouwd.

Parnassushof

Het project omvat 54 energiezuinige eengezinswoningen. De ruime moderne woningen worden gebouwd direct achter de internationale school 'Rivers'. Een erg gunstige locatie want het nieuwe Winkelcentrum Schuytgraaf (dat Veluwezoom Verkerk tevens heeft gebouwd) en het station van Arnhem Zuid zijn beide binnen enkele minuten lopend te bereiken.

Woningen

Wij hebben zowel hoek- als tussenwoningen met woonoppervlaktes die liggen tussen 111 m2 en 121 mgebouwd.

De woningen zijn allemaal voorzien van 2 eigen zonnepanelen.

De zonnige achtertuin wordt voorzien van een betegeld terras (ca. 12 m2) en daarnaast geeft een betegeld pad toegang tot een vrijstaande houten berging. Tussen de woningen zijn houten erfafscheiding geplaatst.

De woningen zijn opgeleverd met een keuken met inbouwapparatuur en de begane grond is uitgerust met vloerverwarming.

Feiten & cijfers

Gerelateerd nieuws