icon-arrow-right
HomeProjecten 69 appartementen Lumen Light Living Scheveningen

69 appartementen Lumen Light Living Scheveningen

Een uniek project! Dat is Lumen Light Living! Het project omvat 69 appartementen met 35 verschillende woningtypen welke direct aan het Scheveningen strand gebouwd gaan worden. Het ontwerp van het complex is gemaakt door OZ architects. De ene helft van de apprtementen richt zicht op de kust, de andere helft kijkt uit op het land. Voor de bewoners van de appartementen zonder direct zeezicht is er echter de mogelijkheid om van binnenuit de zonsondergang te bekijken. Er zijn namelijk gemeenschappelijke ruimten ontwikkeld in het complex, zoals een coffeelounge, omkleedruimtes met douches, parkeergelegenheid voor fietsen en auto's, etc.  

Lumen

Lumen ligt pal naast strand, boulevard en haven. Van al die Scheveningse elementen zie je iets terug in het gebouw. Het laagje zand over de gevel kleurt mee met de zon en zorgt voor een echt strandgevoel. Het moderne lijnenspel van de nieuwe boulevard zien we erin terug. En stoere, nautische materialen als hout en staal refereren aan de haven.

Locatie

De locatie maakt onderdeel uit van het drie-kilometer-lange Scheveningse zeefront, met een ideale ligging tussen de Scheveningse haven en boulevard. 

 

Het complex komt naast de bekende Vuurtoren te staan. Echter op voldoende afstand zodat het uitzicht van de vuurtoren niet in het geding komt. 

Lumen is duurzaam

Ook aan duurzaamheid is gedacht. Er komt een collectieve warmte- en koudeopslaginstallatie (WKO) in de kelder en er komen zonnepanelen op het dak waarmee de woningen worden voorzien van duurzame energie. Via warmtepompen worden de appartementen van warmte voorzien en in de zomer wordt dit gebruikt voor koeling.

Documentatie

Om een goede indruk te krijgen van dit mooie project zijn sfeerbrochures ontworpen en een technische omschrijving.  

Samenwerking

Kondor Wessels Vastgoed heeft de Vuurtorenweg 35-37 te Scheveningen verworven en de koopovereenkomst met het Rijksvastgoedbedrijf, van wie het voormalige pand was, getekend. Veluwezoom Verkerk Bouw is de hoofdaannemer binnen dit project. Wij zullen voor de realisatie van deze 69 mooie appartementen gaan zorgen.

Verkoop

Nelisse Makelaarsgroep weet alles te vertellen over wonen in Lumen en zal voor de verkoop van de appartementen zorgen. Kijk op de website www.lumenliving.nl voor meer informatie. 

Feiten & cijfers

 • Opdrachtgever
  Kondor Wessels Vastgoed
 • Architect
  OZ Architects
 • Interieurdesign
  TANK
 • Realisatie
  Veluwezoom Verkerk Bouw
 • Omvang
  69 appartementen
 • In verkoop
  26 juni 2020
 • Prognose start sloop
  Q4 2020
 • Prognose start bouw
  Q2 2021
 • Prognose oplevering
  Q4 2022
 • Projectcategorieën
  Appartementen
  In verkoop

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

69 appartementen bij Lumen Scheveningen in de verkoop

Een uniek project! Dat is Lumen Light Living! Vanaf vandaag zijn de 69 appartementen met 35 verschillende woningtypen, welke...

+