HomeProjecten 18 Woningen Fase 4B Tuin van Elden

18 Woningen Fase 4B Tuin van Elden

Elden (Arnhem)

Wat is er nu fijner in de zomer dan lekker in de tuin bezig zijn? De Tuin van Elden natuurlijk, want daar wordt wonen pas echt genieten. De leukste wijk van Arnhem-Zuid krijgt steeds meer vorm en dat moet je beleven. Trek daarom je stoute schoenen aan, wandel door de wijk en ontdek een wijk in bloei. Wij weten zeker dat de groene omgeving je zal inspireren. En dat doen de woningen die nog te koop zijn ook. Je vindt ze allemaal op de aanbodpagina.

 

Fase 4B

Op vrijdag 7 april ging fase 4B van De Tuin van Elden in verkoop met in totaal 18 woningen.

Het nieuwe buurtje verrijst in het hart van De Tuin van Elden en wordt gekenmerkt door een leuk hofje en de fraaie ligging in het plan. In deze fase ligt het accent vooral op vrijstaand wonen. Maar liefst tien royale villa’s worden er gebouwd, met elk een typisch eigen signatuur. Daarnaast komen er rij- en hoekwoningen en twee bijzondere tweekappers. Tel dat op bij de werkelijk geweldige ligging in het groen en je begrijpt dat dit een wel heel aantrekkelijke woonplek gaat worden waar je je direct thuis zult voelen.

 

Net als de voorgaande fases is ook fase 4b erg gewild. Al snel na de start verkoop waren de eerste woningen verkocht en een groot aantal onder optie.

Projectsheets

Feiten & cijfers

 • Opdrachtgever
  KondorWessels Projecten
 • Realisatie
  Veluwezoom Verkerk Bouw bv
 • Status
  In verkoop
 • Verkoopinformatie?
  Willemsen makelaars (026) 445 27 51
 • Verwachte start bouw
  4e Kwartaal 2017
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
  In uitvoering

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »

Gerelateerde projecten

Alle projecten

Gerelateerde informatie

+