icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Arnhem

Nieuwbouw 19 woningen Fase 4B De Tuin van Elden

Wat is er nu fijner in de zomer dan lekker in de tuin bezig zijn? De Tuin van Elden natuurlijk, want daar wordt wonen pas echt genieten. De leukste wijk van Arnhem-Zuid krijgt steeds meer vorm en dat moet je beleven. Trek daarom je stoute schoenen aan, wandel door de wijk en ontdek een wijk in bloei. Wij weten zeker dat de groene omgeving je zal inspireren.   

Opdrachtgever
KondorWessels Projecten
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw bv
Status
In uitvoering
Verkoopinformatie?
Willemsen makelaars (026) 445 27 51
Verwachte start bouw
4e Kwartaal 2017

Fase 4B

Het nieuwe buurtje verrijst in het hart van De Tuin van Elden en wordt gekenmerkt door een leuk hofje en de fraaie ligging in het plan. In deze fase ligt het accent vooral op vrijstaand wonen. Maar liefst tien royale villa’s worden er gebouwd, met elk een typisch eigen signatuur. Daarnaast komen er rij- en hoekwoningen en twee bijzondere tweekappers. Tel dat op bij de werkelijk geweldige ligging in het groen en je begrijpt dat dit een wel heel aantrekkelijke woonplek gaat worden waar je je direct thuis zult voelen.