Elst Gld.

Lanenbuurt

Heerlijk centraal wonen Je hebt van die plekjes waar je nooit meer weg wilt. Zo is Lanenbuurt Elst ook: lekker dorps buiten wonen, met de stad dichtbij.   Lanenbuurt is een ontwikkeling van KonderWessels Projecten samen met Veluwezoom Verkerk.   De grote variëteit aan woningen maakt Lanenbuurt een gezellige wijk met hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een aantal vrijstaande woningen.

Ontwikkeling
KondorWessels Projecten i.s.m. Veluwezoom Verkerk
In aanbouw
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw bv
Start bouw
Eind maart 2016

10 rijwoningen

De twee rijtjes met hoek- en tussenwoningen aan het Colosseum ogen allemaal anders. Toch is er eenheid in architectuur, waardoor die echt dorpse sfeer ontstaat. De woningen worden standaard opgeleverd met basis sanitair en tegelwerk.

Tussenwoningen

De zes tussenwoningen zijn lekker ruim opgezet en hebben een tuingerichte woonkamer en een open keuken. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een zolder met volop mogelijkheden.

Woonoppervlak: 120 m2

Inhoud: 417 m3

Kaveloppervlak: 124 m2 tot 137 m2

Oriëntatie tuin: oost

Prijs: v.a. € 188.500,00 v.o.n.

Hoekwoningen

Bij de hoekwoningen kan er gekozen worden voor woningen met of zonder garage.

De woningen zijn ruim, met drie slaapkamers en een zolder met mogelijkheden voor een extra verblijfsruimte.

Woonoppervlak: 120 m2

Inhoud: 437 m3

Kaveloppervlak: 156 m2 tot 210 m2

Oriëntatie tuin: oost

Prijs: v.a. € 207.000,00 v.o.n.

Twee-onder-één-kapwoningen

De XL-woning is de breedste twee-onder-één-kapwoning in Lanenbuurt. De woning heeft een royale woonkamer en keuken met veel lichtinval vanuit de geweldige raampartijen.

Woonoppervlak: 143 m2

Inhoud: 459 m3

Kaveloppervlak: 296 m2 tot 300 m2

Oriëntatie tuin: noord

Prijs: v.a. € 299.000,00 v.o.n.

Vrijstaande woning

Op een centrale plek midden in de Lanenbuurt, op een groot perceel wordt een fraaie vrijstaande woning met veel lichtinval gerealiseerd.

De woning beschikt over een vrijstaande garage.

Woonoppervlak: 156 m2

Inhoud: 536 m3

Kaveloppervlak: 459 m2

Oriëntatie tuin: noord

Prijs: v.a. € 415.000,00 v.o.n.