Doetinchem

Lyceumkwartier te Doetinchem

Het Lyceumkwartier in Doetinchem is niet zomaar een nieuwbouwproject. Het is een uniek plan waarin het mooie van toen en het goede van nu bij elkaar komen. In twee zorgvuldig gereconstrueerde gebouwen, de Rotterdamsche Bank en het Lyceum, worden 18 royale en moderne appartementen gerealiseerd van 123 m2 tot zelfs 236 m2. Ideaal gelegen, vlak bij de voorzieningen van de stad. Op de begane grond en verdieping zijn 3500 m2 winkels gerealiseerd. In de kelder onder het complex zijn ca. 90 parkeerplaatsen en de bergingen voor de appartementen gerealiseerd.

opgeleverd
Omvang project