icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Oosterhout

Polikliniek CWZ Oosterhout

In opdracht van ABC Vastgoed realiseerden wij voor eindgebruiker Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis een polikliniek in Oosterhout.   CWZ is de huurder van de begane grond en de eerste verdieping. Op de begane grond is er onder andere een MRI-ruimte ingericht.    

Opdrachtgever en ontwikkeling
ABC Vastgoed
Architect
Palazzo
Installateur
ULC Installatiegroep
Constructeur
JVZ Raadgevend Ingenieursburo
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw bv
Oppervlakte
2.000 m2
Soort uitnodiging
Bouwteam
Status
Gerealiseerd

Architectuur

Palazzo architecten uit Duiven maakte het ontwerp voor deze polikliniek.

 

Zij zeggen over het ontwerp:

 

"Het ontwerp onderscheidt zich door de compositie van de verschillende verticale en horizontale volumes en is geïnspireerd op de stijl van Dudok. onder meer bekend van het stadhuis van Hilversum en het gemeentemuseum in Den Haag. De geleding van de volumes zorgt voor de gewenste kleinschaligheid van bebouwing in de groene en waterrijke omgeving."