icon-arrow-right
HomeProjecten PlusRenoveren: het slimme renovatieconcept

PlusRenoveren: het slimme renovatieconcept

Bij veel woningcorporaties staat de verduurzaming van het woningbestand hoog op de agenda. De energiekosten stijgen sneller dan de huur, er lopen afspraken met de overheid en natuurlijk speelt de verantwoordelijkheid voor het milieu een rol. Maar welke mogelijkheid is er om bestaande woningen efficiënt en doelmatig te verbeteren? Ons antwoord daarop is PlusRenoveren.

Full-service

PlusRenoveren is VolkerWessels full-serviceconcept voor duurzame renovatie van bestaande woningbouw. Alles draait om een systematische benadering; van advisering naar begeleiding en realisatie tot eventueel beheer en onderhoud. Met behulp van een stappenplan wordt in vier overzichtelijke stappen het volledige renovatieproces doorlopen. Met gegarandeerd een duurzaam eindresultaat.

foto1

foto 2

foto 3

foto 4

foto 5

Bewoners

Bij de renovatie van een bestaande woning staat bij ons altijd de bewoner centraal. Integraal onderdeel van PlusRenoveren is daarom een communicatieplan, afgestemd op de bewoners en uit te voeren in nauw overleg met de opdrachtgever. PlusRenoveren hanteert een zeer strakke tijdsplanning. Voor bijvoorbeeld een portiekwoning kan de overlast binnen de woning tot 5 werkdagen worden beperkt. Gedurende het proces kunnen de bewoners in hun woning blijven wonen.

PlusWonen

VolkerWessels ontwikkelt al jaren betaalbare en duurzame bouwoplossingen. Na PlusWonen voor duurzame nieuwbouw is PlusRenoveren voor de verduurzaming van bestaande

woningen een logisch vervolg.

Feiten & cijfers

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »
+