Zevenaar

Supermarkt COOP

Begin 2022 starten we met de bouw van een supermarkt aan de Landeweerdijk in Zevenaar. Deze supermarkt wordt bij de nieuwbouwwijk Groot Wolthuizen gebouwd, nabij de te ontwikkelen Fashion Outlet Zevenaar.

Opdrachtgever
Ontwikkelcombinatie FOZ
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw
Totale omvang project
ca 1.300 m2
In voorbereiding
Start bouw
Februari 2022

Supermarkt Zevenaar

In februari 2022 starten we met de bouwwerkzaamheden van een COOP supermarkt (hoogstwaarschijnlijk wordt het een Plus-Supermarkt). De bouwtijd is ca. 6 maanden.

Veluwezoom Verkerk is verantwoordelijk voro de bouw van de casco van de supermarkt. De COOP verzorgt de verdere installaties. Naast de supermarkt worden er 68 parkeerplaatsen gerealiseerd.