icon-arrow-right
HomeProjecten Urban Villa's Westeraam Elst

Urban Villa's Westeraam Elst

Elst Gld.

Aan de rand van woonwijk De Lingebuurt in de uitbreidingslocatie Westeraam in Elst realiseren wij twee fraaie appartementengebouwen met de naam "Urban Villa's". De ligging van deze smaakvol vormgegeven gebouwen is aan het water met zicht over het landelijke buitengebied. Een unieke plek en een unieke kans.

Westeraam

Westeraam combineert de charme van een dorp met de natuurlijke elementen in de omgeving. De wijk ligt dicht tegen Elst aan en krijgt een groen en natuurlijk karakter mee.

Project

Het project bestond uit twee fases: inmiddels zijn alle appartementen Blok A en B opgeleverd aan de enthousiaste kopers.

 

De appartementen in de Urban Villa's zijn zeer comfortabel. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor 55+, levensloopgeschikt en voldoen aan de normen van Woonkeur.

 

Het gaat om drie – en vierkamerappartementen met royale woonoppervlaktes van 90 tot 145 m2 en een ruim balkon of terras. Elke woning beschikt over een eigen berging en parkeerplaats.

 

In Westeraam komen de Urban Villa’s met hun bijzondere architectuur, staand aan het water en omringd door groen goed tot hun recht.

 

 

Contactpersoon

Remko Berndsen Technisch Projectleider Neem contact op

Feiten & cijfers

 • Ontwikkeling
  KondorWessels Projecten i.s.m. Bouwfonds
 • Realisatie
  Veluwezoom Verkerk Bouw bv
 • Start bouw
  mei 2015
 • Oplevering
  mei 2016
 • Status
  Gerealiseerd
 • Projectcategorieën
  Appartementen

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Voorspoedige voortgang bouw 17 appartementen Elst

De werkzaamheden van de Urban Villa's in Elst verlopen voorspoedig en volgens planning. Op dit moment zijn wij bezig met de...

+