HomeProjecten 16 woningen Regenbooglocatie Elst

16 woningen Regenbooglocatie Elst

Op vrijdag 17 mei 2019 zijn er 16 woningen op de Regenbooglocatie in Elst in de verkoop gegaan. Dit project is een eigen ontwikkeling van Veluwezoom Verkerk en zal ook door onszelf gebouwd gaan worden.

De locatie van de woningen is op de Westeraam in Elst. Voorzieningen als winkels, scholen en het station Elst zijn op loop- en fietsafstand en snelwegen als de A325, A15 en A12 zijn snel te bereiken.

Ruime familiehuizen

De huizen zijn ruime familiehuizen met standaard 5 slaapkamers. Daarnaast is er de mogelijkheid de woning nog ruimer te maken door optioneel uit te bouwen met 1,20 of 2,40 op de begane grond en 1,20 op de verdiepingen.

Er worden 3 type woningen gebouwd. Alle woningen zijn rij- en hoekwoningen en hebben een achtertuin op het zuid-oosten.

De woningen hebben veel ruimte met 3 volledige bouwlagen.

Alle woningen worden gasloos opgeleverd.

Feiten & cijfers

• Realisatie