Didam

20 woningen Kerkwijk

Er volgt een nieuwe fase geweest voor het nieuwbouwproject Kerkwijk Didam. In het eerste kwartaal van 2018 zijn er 20 woningen opgeleverd.

Ontwikkeling en bouw
Veluwezoom Verkerk Bouw
In aanbouw

Totale omvang projecet

20 koopwoningen

Er worden in totaal 10 fraaie en betaalbare rijwoningen en 10 ruime en zeer gunstig geprijsde twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd.

De woningen hebben een zeer scherpe verkoopprijs, die onder de NHG-grens (Nationale Hypotheek Garantie) valt.

Woningen

De hoek- en tussenwoningen hebben een tuin met berging en achterom. De woningen zijn licht en ruim, met 3 slaapkamers en een zolder.

De twee-onder-één-kapwoningen hebben een tuingerichte woonkamer. Drie slaapkamers, een zolder vol mogelijkheden en een aangebouwde garage maken de woning helemaal af.

Zowel de hoek- en rijwoningen als de twee-onder-één-kapwoningen worden opgeleverd met keuken, sanitair en tegelwerk.

Kerkwijk Didam

De locatie bevindt zich aan de randweg van Didam met een fraai vrij uitzicht op de tegenover gelegen landerijen. In Kerkwijk is al veel nieuwbouw gerealiseerd in diverse fases. Met deze woningen wordt voldaan aan de lokale en regionale behoefte aan nieuwe, betaalbare woningen voor starters en jonge gezinnen.

Dit gedeelte van Didam ligt perfect ten opzichte van de diverse uitvalswegen, waaronder de A12, met in de toekomst de nieuwe aansluiting.

Meer informatie over dit project is te vinden op www.kerkwijk-didam.nl.