icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Arnhem

Nieuwbouw 41 woningen Middenhof Schuytgraaf

In de bolderbuurt op de Schuytgraaf worden er in een tweetal fases Scandinavische woningen gerealiseerd. De eerste fase Oosthof betreft 44 woningen en in de tweede fase, genaamd Middenhof, worden er 41 koopwoningen gebouwd. De bouwactiviteiten zijn in januari 2021 van start gegaan.

Opdrachtgever
VanWonen
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw
Personal Sales
VanWonen
Start bouw
Januari 2021
Status
In uitvoering
Type woningen
Rijwoningen, tweekappers, levensloopbestendige woningen en vrijstaande woningen

Tweede fase

In januari 2021 zijn de bouwwerkzaamheden gestart voor de 41 koopwoningen van het project Middenhof. In deze fase worden en rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Deze woningen krijgen ook het karakteristieke Scandinavische design zoals dit bij Oosthof, de eerste fase van de Bolderbuurt, het geval is. 

Alle woningen betrefffen duurzame woningen en worden in het groen gebouwd, maar zijn centraal gelegen bij voorzieningen. 

Bolderbuurt

Binnen de woonbuurt Bolderbuurt komt er een plan Oosthof. Binnen dit plan worden er in de eerste fase 44 woningen gerealiseerd. 25 woningen worden als koopwoning aangeboden en de overige woningen zullen huurwoningen worden. 

De tweede fase, plan Middenhof, krijgt 41 koopwoningen.