icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Lengel

12 woningen Trambaan Lengel fase 2

Na een succesvolle verkoop van fase 1 van Trambaan Lengel, zijn wij daarna snel gestart met de verkoop van fase 2. Wij realiseren 4 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 4 levensloopbestendige woningen.   De bouw van deze woningen is gestart!  

Ontwikkeling en bouw
Veluwezoom Verkerk Bouw bv
Status
Gerealiseerd

Lengel

In het heuvelachtige en bosrijke stuwwallengebied van Montferland, ligt het mooie dorpje Lengel. Dit dorpje grenst aan de Duitse grens en wordt gekenmerkt door haar lintbebouwing, vele weilanden en diverse monumenten.

Het ligt aan de rand van 's-Heerenberg en is tegenwoordig ook onderdeel van dit dorp.

Toch heeft Lengel haar eigen karakter behouden.

 

Lengel is geliefd door menig natuurliefhebber die wil genieten van de prachtige omgeving. Daarnast biedt Lengel een rijk verenigingsleven, een uitbundig carnaval en beschikt de omgeving over een ruime keus aan winkel, een weekmarkt en tal van overige voorzieningen voor jong en oud.

Hoek- en tussenwoningen

De 8 rijwoningen hebben een ruime tuin met berging achterom. Standaard wordt de woning voorzien van een keuken en badkamer, die uiteraard geheel naar eigen wens gekozen kan worden.

De woningen zijn ruim opgezet en hebben een tuingerichte woonkamer en een open keuken. Op de eerst verdieping worden 3 ruime slaapkamers gerealiseerd en de zolder is geheel naar eigen wens in te delen.

Levensloopbestendige woningen

Levensloopbestendige woningen zijn zo ontworpen dat men er kan blijven wonen, ook als levensomstandigheden wijzigen door bijvoorbeeld ziekte of ouderdom. Ook als een klein gezin op zoek is een betaalbare woning, kan men kiezen voor een levensloopbestendige woning.

 

De woningen hebben een ruime tuin met berging achterom. Standaard worden ze uitgevoerd met een keuken en badkamer. Op de begane grond worden een slaapkamer en badkamer gerealiseerd. De bovenverdieping is naar eigen inzicht in te delen.

Bouw

De bouw is gestart (medio mei 2017) met luxe MorgenWoningen-huurwoningen voor de particuliere sector.

Deze woningen worden in de fabriek gebouwd op de op bouwplaats als een bouwpakket in elkaar gezt. Uniek in deze regio!

 

Daarna volgde fase 1. In fase 1 worden 6 rijwoningen en 4 twee-onder-één-kapwoningen gebouwd.

Fase 2 is ondertussen ook opgeleverd.