icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Arnhem

Nieuwbouw 14 woningen De Tuin van Elden fase 5

De Tuin van Elden staat volop in bloei. De eerste vier fases zijn al bewoond of zijn in aanbouw en het groene wijkje bruist van het leven en de gezelligheid. Die heerlijk dorpse sfeer vind je straks ook terug in fase 5. Een bijzondere fase, in het hart van de nieuwe wijk. Hoe zou jij hier willen wonen? Fase 5 van De Tuin van Elden laat zien hoe je een authentieke dorpse sfeer kunt combineren met de architectuur van eigentijdse woningen. Tel dat op bij de werkelijk geweldige ligging in het groen en je begrijpt dat dit een wel heel aantrekkelijke woonplek gaat worden. Ruim, rustig en toch met alle voorzieningen in de buurt. 

Opdrachtgever
KondorWessels Projecten
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw bv
Status
Gerealiseerd
Verkoopinformatie?
Willemsen Makelaars (026) 4452751
Opgeleverd
Januari 2020

Invulling fase 5

Fase 5 telt 13 woningen. Er worden zes fraaie ruime vrijstaande woningen, vier hoekwoningen en drie tussenwoningen gebouwd.