WB Zeist, 8 woningen voor Woongoed Zeist - Veluwezoom Verkerk
HomeProjecten 8 NOM sociale huurwoningen

8 NOM sociale huurwoningen

Zeist

Op de hoek A.C. Kerkhofflaan en Churchilllaan in Zeist heeft Veluwezoom Verkerk in opdracht van Woongoed Zeist acht nul-op-de-meter eengezinswoningen gebouwd.

Met de bouw van acht NOM sociale huurwoningen werkt Woongoed Zeist aan twee belangrijke pijlers: duurzaamheid en betaalbaar wonen. Dat zijn thema’s waarop zij echt het verschil willen maken voor mensen met een laag inkomen in Zeist.

Gevelelementen volledig geprefabriceerd

Extra bijzonder aan dit project is dat de gevelelementen volledig geprefabriceerd zijn.

Een NOM-woning, wat is dat?

Een nul-op-de-meter woning is veel beter geïsoleerd en wordt niet op het gas aangesloten. De aanwezige zonnepanelen en warmtepomp dragen bij aan een beter wooncomfort. De warmtepomp zorgt voor verwarming van de woning.

Feiten & cijfers

• Opdrachtgever