icon-arrow-right
HomeServiceOnze coronamaatregelen

Onze coronamaatregelen

Het coronavirus leidt tot veel vragen, ook voor de partijen waarmee VolkerWessels werkt. Met dit bericht informeren wij u over de mogelijke gevolgen van het coronavirus voor de werkzaamheden van Veluwezoom Verkerk.

Veluwezoom Verkerk houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de richtlijnen van het kabinet, de GGD en het RIVM. Omdat het om een ernstig en besmettelijk virus gaat, doen wij ons uiterste best om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Tegelijkertijd blijven wij ons elke dag inzetten voor de uitvoering van onze projecten. Hieronder lees je de eventuele gevolgen voor jou.

Voor onderaannemers, comakers en leveranciers

Het werk op de bouwplaatsen wordt voortgezet, maar alleen op voorwaarde dat ons Protocol Bouwplaats wordt nageleefd. Hieronder staat dit protocol weergegeven.

Protocol Bouwplaats op hoofdlijnen

Voor klanten

• Wij blijven onze werkzaamheden uitvoeren zolang de richtlijnen van het kabinet, de GGD en de RIVM dit toelaten. Daar waar dat niet kan en er ontstaan (plannings)problemen, bekijken we per situatie welke alternatieve mogelijkheden we hebben. Dit vraagt een goede afstemming met jou als klant. Indien dit speelt, nemen we hierover contact op.
  • We werken zoveel mogelijk vanuit huis en voor overleg en afspraken maken we gebruik van de (online) communicatiemiddelen.
  • Binnenkomende service meldingen worden, voor zover dit mogelijk is, opgepakt.
  • Onze collega’s die op de bouwplaatsen werken door. Zij werken volgens strikte protocollen, zie hierboven genoemd.

Voor kopers

• Ondanks het coronavirus kunnen we op dit moment op de bouwplaats nog doorwerken. Vanzelfsprekend houden we de berichten nauwlettend in de gaten voor het geval de maatregelen verder worden aangescherpt.
  • Onze kopersbegeleiders zijn telefonisch, via HOOMCTRL (indien van toepassing) en via e-mail bereikbaar (e-mailadres bij jou bekend).
  • Tot 1 juni organiseren we geen kijkmiddagen. Ook zullen we op dit moment geen schouw in uw woning uitvoeren. Hiervoor zullen we, indien dit van toepassing is, foto’s aanleveren zodat zaken bekeken kunnen worden en eventueel gecheckt.
  • Waar mogelijk leveren we wel huizen op. Door de maatregelen gaat dit anders dan gebruikelijk. Indien dit van toepassing is voor jou zal ons projectteam contact met je opnemen.