icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Klanttevredenheid

De klant staat bij ons centraal in onze bedrijfsvoering. Hun tevredenheid staat daarom hoog in het vaandel!

Klanttevredenheid

Om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van het meer- en minderwerkproces en het bouwproces, en waar deze kwaliteit verbeterd kan worden, hechten wij waarde aan de mening van de kopers van een nieuwbouwwoning. Daarom nodigen wij hen uit om hun ervaring met ons te delen. Hiermee worden niet alleen wij, maar ook onze toekomstige klanten geholpen.

bewoners in woning 2.jpeg

Kopers aan het woord

Uitspraken van kopers zijn: 

  • Fred is meedenkend en geeft tips omtrent de bouw. (Tuin van Elden (4 won.), Arnhem - In realisatie)
  • Alles is prima, hier en daar wat kleine dingetjes, maar die zijn gelukkig samen met Femke en Ria goed opgelost. Wij vonden vooral ook de map die we kregen en de kleine extra attenties erg leuk en mooi! (Oosthof, Arnhem - In realisatie)
  • Een nieuw huis is een feest. Het is erg leuk om te zien hoe het wordt. En het was ook erg prettig om kennis te maken met de buren. (Churchillweg, Wageningen - 2020)
  • Werd hele tijd aangehaald op vlak voor de bouwvak het werd uiteindelijk 6 week eerder.. wanneer dit iets eerder was gecommuniceerd kunnen mensen hier op inspelen qua planning. Verder uiteraard super mooi dat het zo snel is opgeleverd! (Regenboog, Elst - 2020)

Meten is weten

Voor de realisatie van de woning en de oplevering van de woning krijgen we gemiddeld een 8 als waardering van de kopers. Dit is een mooi cijfer, maar voor ons een drijfveer om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren. 

De kopers waarderen de realisatie van de woning met gemiddeld een 8!