icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

MorgenWonen: de nieuwe bouwstandaard

Industrieel bouwen

Het technische fundament van MorgenWonen is een industrieel platform. De woningen zijn samengesteld uit slimme bouwdelen: de platform-elementen. Hiermee biedt MorgenWonen één kritisch getoetste en kwalitatief hoogwaardige totaaloplossing voor elk mogelijke project. Door het industriële platform is het mogelijk om ook in kleine projecten hoge kwaliteit te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Vergelijk het met een auto, die vanaf de fabriek aan de consument wordt geleverd, met hoge kwaliteit tegen een vaste prijs.

Gegarandeerde hoge kwaliteit

De industriële productie onder optimaal beheerste omstandigheden staat garant voor woningen van een constante, hoge gegarandeerde standaardkwaliteit en lage bijkomende kosten. Alle elementen en units zijn speciaal ontwikkeld voor MorgenWonen, in samenwerking met gespecialiseerde systeempartners van VolkerWessels. Hierdoor bent u verzekerd van de betrouwbaarheid van VolkerWessels en van continuïteit en leveringszekerheid.

Produceren in de fabriek

De prefab elementen van MorgenWonen worden in hun geheel in de fabriek gemaakt en afgewerkt. De basis bestaat uit hoogwaardige betonnen elementen. De gemetselde gevels, de kozijnen, ramen en deuren inclusief beglazing, de stopcontacten; alles wordt in de fabriek voorbereid. De keuken wordt compleet met hoogwaardige inbouwapparatuur geleverd. De badkamer, het toilet en de techniekkast worden als complete units gemonteerd en afgewerkt.

Assembleren op locatie

MorgenWonen zorgt voor een spectaculaire verkorting van de bouwtijd. Bouwen wordt immers assembleren. Alle bouwdelen zijn ‘plug & play’ voorbereid en met slimme constructies op elkaar afgestemd. De woningen zijn binnen één dag wind- en waterdicht en worden binnen 10 dagen na montage van de laatste woning woonklaar opgeleverd.

Woonklaar bij oplevering

Binnen 10 dagen na montage van de laatste woning, de woonklare oplevering: een unicum. En woonklaar is écht woonklaar, zonder de gangbare nawerking van nieuwbouw. Door de volledig droge montage is er immers geen bouwvocht in de woning. Alle wanden zijn afgewerkt, alle vloeren zijn voorzien van vloerbedekking en de woning is uitgerust met een luxe keuken, mooie badkamer en een zonneterras wordt aangelegd tegen de achtergevel in de achtertuin.