icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

MorgenWonen Hout

Bij VolkerWessels denken we mee in hoe we stappen kunnen zetten voor het welzijn van onze planeet. Houtbouw is hot en heeft bewezen geen hype te zijn. Binnen MorgenWonen Hout staan we voor onder optimale omstandigheden geproduceerde woningen, uit onze eigen fabrieken.

Hout ademt, het leeft. Het is biobased, voelt warm aan en geeft (woon)comfort. Het is het enige bouwmateriaal dat groeit! Nederlandse architecten, ontwikkelaars en overheden stimuleren houtbouw. Met dát doel voor ogen investeerde VolkerWessels met MorgenWonen Hout in het eerste permanente industrieel geproduceerde, meest duurzame massief houten appartementengebouw van Nederland.

Als we iets neerzetten in hout, dan moet dat gecompenseerd worden. Zo houden we het systeem in balans. Zo plantten we in 2021, 1000 bomen terug. MorgenWonen Hout is energiezuinig en gemaakt van eerlijke materialen. Onze woningen kunnen modulair gebouwd worden en zijn demontabel en herbruikbaar. Op deze manier spelen we in op de behoefte aan tijdelijke huisvesting en een oververhitte woningmarkt.

  • Geschikt voor appartementen en grondgebonden woningen
  • Kwaliteitswoningen van hout, geproduceerd onder optimale omstandigheden
  • Snelle levering met hoge kwaliteit, grip op kosten
  • Circulair, demontabel en herbruikbaar