icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

MorgenWonen Puur

MorgenWonen Puur: de kwaliteitswoning van VolkerWessels. De hoogte van de energierekening is het gesprek van de dag. Daar hebben we bij VolkerWessels een oplossing op. Een MorgenWonen Puur woning wekt namelijk meer energie op dan dat hij verbruikt en dát is merkbaar in de portemonnee.

De woning is voorzien van een duurzame warmtepomp en het dak ligt (deels) bedekt met zonnepanelen. De door CO2 sensoren gestuurde ventilatie meet continu hoeveel lucht moet worden aan- en afgevoerd. Door dit slimme systeem gaat geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht. Kortom, door de duurzame toepassingen zijn de woningen toekomstgericht, hebben een optimaal wooncomfort, wordt er bijgedragen aan een beter milieu en betaalt de bewoner ook nog eens lagere woonlasten!

De woningen worden in optimale condities in onze fabrieken voorbereid. Hierdoor houden we grip op snelle levertijden en op de kosten. Een woning van MorgenWonen heeft dus een superieure kwaliteit en is nog eens betaalbaar ook!

  • Geschikt voor appartementen en grondgebonden woningen
  • Kwaliteitswoningen, geproduceerd onder optimale omstandigheden
  • Snelle levering met hoge kwaliteit, grip op kosten
  • Woning wekt meer energie op dan hij verbruikt
  • Circulair, demontabel en herbruikbaar