icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

PlusAppartementen

Veel corporaties en ontwikkelaars hebben behoefte aan een flexibele, duurzame en betaalbare oplossing voor gestapelde bouw, zeker bij binnenstedelijke inbreidingsprojecten. Met de appartementen van PlusWonen is VolkerWessels de eerste die dit invult.

Conceptuele oplossing

Als conceptuele oplossing voor appartementen biedt PlusWonen aanzienlijke voordelen t.o.v. traditionele bouw. Het concept heeft zich in de praktijk bewezen en is in proces en techniek volledig uitontwikkeld. Behalve de betaalbaarheid heeft het daardoor een groot aantal andere voordelen:

  • korte ontwikkeltijd dankzij uitontwikkelde processen en technieken;
  • direct inzicht in de bouwkosten en duidelijkheid over de mogelijkheden binnen het geboden budget;
  • substantieel lagere bijkomende kosten (van o.a. architect en constructeur);
  • goede prijs-kwaliteitverhouding ;
  • de bouwdelen worden onder gecontroleerde omstandigheden geprefabriceerd;
  • hoge bouwsnelheid;
  • weinig overlast door korte bouwtijd, een minimum aan afval en beperkt bouwverkeer en geluidshinder;
  • goed toepasbaar in binnenstedelijke gebieden.

Doelgroep- en toekomstgericht

Flexibiliteit is één van de sterkste punten van PlusWonen. De appartementen kunnen ontwikkeld worden voor zeer uiteenlopende doelgroepen: van student tot starter, van gezin tot senior en zorgvrager. De oppervlakte per appartement begint bij ca. 28 m2 (studio's). Bij een gebruiksoppervlakte van 66 m2 is al een driekamerappartement te realiseren dat voldoet aan de ‘matjes’ van Woonkeur. Stapsgewijs kunnen beukmaat en dieptemaat zonder tussenkomst van een constructeur vergroot worden van 6,90 meter tot 7,80 meter en van 9,60 meter tot 14,40 meter. In de laatste variant is er ruimte voor een royaal vierkamerappartement. Het concept biedt de mogelijkheid om de appartementen later een andere indeling en bestemming te geven en is dus bij uitstek toekomstgericht.

Stappenplan

Ontwikkelingen met PlusWonen komen tot stand aan de hand van een overzichtelijk stappenplan. Op die manier is het mogelijk keuzes te maken die het beste aansluiten op de uitgangspunten van het project met behoud van alle voordelen van PlusWonen als duurzaam bouwconcept.

Het resultaat: betaalbare en duurzame appartementen met een geheel eigen gezicht.

Voorbeelden projecten PlusAppartementen

Hieronder een greep uit de projecten die Veluwezoom Verkerk volgens het PlusAppartementen-concept heeft gerealiseerd.

Industriƫle bouw: Plus2appartementen

Naast het PlusAppartementen-concept bieden wij binnen de VolkerWessels groep ook Plus2appartementen aan. Dit concept is een industrieel bouwconcept. 

Met Plus2appartementen ontwikkelen en realiseren we kwalitatief hoogwaardige, duurzame, prefab drie-, vier of vijflaagse appartementengebouwen. En dat tegen lage bouwkosten, met keuzevrijheid voor de opdrachtgever in indeling, architectuur en uitstraling. De appartementen zijn levensloopbestendig en kunnen indien nodig worden aangepast aan een zorgvraag.

Plus2appartementen is gebaseerd op een vaste prijs en korte bouwtijd door standaardisering. Binnen de kaders van het concept kunnen de appartementen worden aangepast aan uw doelgroep. Ook de afwerking van de appartementen en de algemene ruimten kunnen op uw wensen worden afgestemd.

Voor meer informatie kijk op Plus2appartementen.nl