icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

De slimste optelsom voor de woningbouw: PlusWonen

PlusWonen is een slim totaalconcept, gebaseerd op een helder stappenplan, en in de loop der jaren uitgegroeid tot een waardevolle bouwsteen voor de stad van de toekomst. Het integreert alle facetten die voor ontwikkeling en uitvoering van woningbouw van belang zijn, inclusief gezondheid, comfort en welbevinden van de bewoner. Het biedt alle ruimte om in te spelen op de wensen van de woonconsument. En er is veel aandacht voor maatschappelijke tendensen, zoals de wens van ouderen om langer thuis te blijven wonen en de steeds hogere eisen aan een gezond woonklimaat.

Meer dan 10 jaar ervaring

Eindeloze mogelijkheden. PlusWonen is niet nieuw. Het is een al meer dan tien jaar bestaand concept dat tot in detail doorontwikkeld is en nog steeds continu verbeterd wordt. Alles wat noodzakelijk is om de juiste keuzes te maken en tot de hoogste kwaliteit te komen, is bedacht en vastgelegd. Dit betekent dat alle aandacht kan gaan naar de zaken waar PlusWonen bij uitstek ruimte in biedt. En dat is nogal wat. PlusWonen voorziet in elke denkbare woningbouwbehoefte. Het is hét nieuwbouwconcept dat zich uitgebreid bewezen heeft voor zowel grondgebonden woningen als appartementen. Als opdrachtgever krijgt u alles wat u nodig heeft, of het nu gaat om kleine of grote projecten, of om starters-, gezins-, studenten- of seniorenwoningen met een zorgfunctie. Projecten met een eigen identiteit en uniek karakter, uitgevoerd met minimale faalkosten. PlusWonen verdient op elk essentieel onderdeel een plus, waarbij het totaal meer is dan de som der delen. Dat is het slimme van PlusWonen.

3d bim.PNG

Totaalaanbieder

Wij zijn een totaalaanbieder die het gehele traject, van initiatie tot en met de bouw en zelfs het onderhoud, voor u kan verzorgen. Het liefst zijn wij in de lead en ontzorgen we u waar mogelijk. Zo vinden wij het heel normaal om het ontwerprisico voor onze rekening te nemen.

Onze eigen tekenafdeling werkt alles in een BIM-model uit, waarbij wij samen met de input van onze co-makers zorgen voor een optimaal plan. Waar nodig schakelen we één van het grote aantal adviseurs in dat bij VolkerWessels werkzaam is.

Duurzaamheid

Eén van de fundamenten van PlusWonen is duurzaamheid. Door de keuzes die voor uw project maakt, komt u tot het duurzaamheidsniveau dat past bij uw ambities, zoals energienotanul of nul-op-de-meter. In het PlusWonen-concept werken wij met veel geprefabriceerde  elementen die op de bouw worden gemonteerd. Doordat deze elementen ook te demonteren zijn is het PlusWonen-concept ook circulair.

wooniversum.PNG

Bewoner centraal

De woningen kunnen worden verbijzonderd met een uitgebreide keuze aan opties (extern of intern) en afwerkpakketten. Ook de koper van de woning kan hierover in een later stadium nog beslissen.

Er wordt veel aandacht besteed aan informatievoorziening aan de toekomstige bewoners. Zij krijgen uitgebreid advies en kunnen zich bovendien een realistisch beeld vormen van hun woning in het belevingscentrum Wooniversum in Nieuwegein.

Vrijheid in architectuur

Wij bieden met PlusWonen nog alle vrijheid in de architectuur.  Zo kunt u bijvoorbeeld zelf uw architect kiezen. Hierdoor ontwikkelt u altijd woningen die perfect passen bij het beeldkwaliteitsplan, de omgeving en de doelgroep.

Snelle bouwtijd

De daadwerkelijke bouw van de woningen verloopt snel, volgens een efficiënt en bewezen proces dat continu wordt geoptimaliseerd. Daarbij zorgt doordachte kwaliteitsborging voor aantoonbare zekerheid en minimale faalkosten.

Voorbeelden projecten PlusWonen

Hieronder een greep uit de projecten die Veluwezoom Verkerk volgens het PlusWonen-concept heeft gerealiseerd.