HomeOver ons

Wie zijn wij?

Wij werken samen met onze klant aan prachtige projecten op het gebied van o.a. wonen, zorgen en leren. Bij het ontwikkelen, bouwen of renoveren van projecten is een goede samenwerking tussen de klant, Veluwezoom Verkerk en haar partners vereist. Denkt u hierbij o.a. aan gemeenten, financiers, architecten, adviseurs, leveranciers en installateurs.

Klant centraal

Wij onderscheiden ons door de wens van de klant als uitgangspunt te nemen in onze bedrijfsvoering en uitvoering van de werkzaamheden.

In het gehele proces van initiatief tot aan de oplevering van een project gaan wij de resultaatverplichting aan. Maar ook daarna, bij het verlenen van service en onderhoud, zijn wij een toegevoegde waarde. (Design, Build, Finance, Maintain & Operate).

Goede voorbeelden van onze resultaatverplichting op alle onderdelen zijn de concepten PlusRenoveren en MorgenWonen.

Door het aangaan van samenwerkingsverbanden (Samen Slimmer Bouwen) realiseren wij het juiste eindproduct tegen de beste prijs, waarbij klantwaarde steeds onze centrale drijfveer is.

Onze kernwaarden

Belangrijk voor ons is dat opdrachtgevers, (keten)partners, medewerkers en anderen vertrouwen stellen in onze organisatie. U kunt verwachten dat wij ons integer opstellen, afspraken nakomen en zorgvuldig handelen. En waar wij dit niet waar maken, vragen wij u ons erop attent te maken.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Social Return On Investment.

Veluwezoom Verkerk stelt de klant centraal, is resultaatgericht en transparant.

Moedermaatschappij VolkerWessels

Wij zijn 100% dochter van het VolkerWessels-concern. Een concern waarbij circa 14.500 werknemers samen bouwen aan wonen, werken en mobiliteit. Als onderdeel van het VolkerWessels-concern bieden wij opdrachtgevers zekerheid, uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines.

Als werkmaatschappij werken wij zelfstandig, maar maken gebruik van de gezamenlijke kennis, ervaring, faciliteiten als automatisering, materieel, inkoop en dienstverlening.

Goede kwaliteit

Wij stellen als bedrijf hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid. Wij zijn gecertificeerd volgens kwaliteitsnorm NEN-ISO 9001 en VCA** en zijn aangesloten bij de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling en Stichting Bewuste Bouwers.

Besparing

Dankzij samenwerking weten wij faalkosten te verminderen en tijdsbesparing te realiseren. Onze werkmethodiek draagt daar ook aan bij. Zowel onze werk- als projectvoorbereiding maken gebruik van BIM (Building Information Modelling).

kantoor
Ons kantoor

Organisatie

Aan de realisatie van de projecten werken 65 vaste medewerkers (UTA en CAO). Onze organisatie kent een platte structuur met korte communicatielijnen. De directie bestaat uit de heren R.A. (Ron) Brons en F.Th.M. (Frank) Verkerk.