Zoeken

Veilig Werken Pluim voor Jerry Dekker

Veiligheid staat bij ons hoog op de agenda. Op al onze projecten kijken wij continu naar de prestaties op het gebied van veiligheid. Elk kwartaal ontvangt de veiligste bouwplaats of persoon de Veilig Werken Pluim.

Veilig Werken Pluim uitreiking

Afgelopen vrijdag heeft Jeroen Sluik namens VolkerWessels BVGO Noord-Oost de Q4-2023 VeiligWerken-pluim uitgereikt aan uitvoerder Jerry Dekker. Dit gebeurde in het bijzijn van Ron Brons (directeur), Marc Hulshof (projectleider), Marco Damen (veiligheidscoach) en Jos Peters (KAM).

Op de bouwplaats van Jerry is veiligheid prioriteit 1. Als je de uitvoerderskeet binnenloopt word je eerst ontvangen met een stevig bakje koffie. Het daily stand veiligheidsbord is altijd actueel en wordt intensief toegepast. Naast het koffiezetapparaat en op het veiligheidsbord hangen relevante WAVE-alerts en MOHS-meldingen ter lering en bewustwording. Op schermen draaien veiligheidsvideo’s o.a. over de VolkerWessels WAVE-waarden en Brain Based Safety.

Goed gastheerschap is onderdeel van veiligheidsleiderschap, deze VeiligWerken-pluim is dan ook dubbel en dwars verdiend. Gefeliciteerd Jerry en team!

 

Veilig Werken Pluim uitreiking