Zoeken
Veluwezoom Verkerk

Over ons

Een betrouwbare bouwpartner

Als ontwikkelende bouwer streven wij naar een betere levenskwaliteit in Oost- en Midden Nederland. Wij ontwikkelen, bouwen én onderhouden onze regio. Daarnaast werken wij aan de mooiste projecten op het gebied van wonen, zorgen en utiliteitsbouw.

Veluwezoom Verkerk

Het Veluwezoom Verkerk DNA

Veluwezoom Verkerk: een groot bedrijf met de charme van een kleine organisatie. Die charme komt tot uiting in onze bedrijfsvoering. We zijn laagdrempelig, stralen plezier uit in wat we doen, zijn oprecht en nemen onze verantwoordelijkheid.

We zijn een continu lerende organisatie met zelf-organiserende teams binnen heldere kaders. Ons uitgangspunt hierbij is samenwerken: zowel intern als extern, vanuit een transparante, integere en resultaatgerichte houding met respect voor elkaar. Bijbehorende successen vieren we met elkaar.

 • Betrouwbaar

  Vertrouwen is de stevige fundering waar onze organisatie op gebouwd is. Wij handelen integer, komen afspraken na en streven naar zorgvuldigheid in al onze projecten. Opdrachtgevers, (keten)partners en medewerkers kunnen erop vertrouwen dat wij consistent hoogwaardige resultaten leveren.

 • Innovatief

  We zijn een lokaal geworteld bedrijf met de expertise van VolkerWessels binnen handbereik. Dit toonaangevende concern heeft jarenlange ervaring in het binnen- en buitenland. Deze verbinding geeft ons extra slagkracht en stelt ons in staat om zeer efficiënt te werken én te innoveren.

 • Kennisrijk

  Onze expertise en jarenlange ervaring vormen de basis voor al onze activiteiten. Met een ervaren team van professionals blijven we continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen we altijd putten uit actuele kennis voor kwalitatieve en doordachte bouwprojecten. 

 • Hulpvaardig

  Klantgerichtheid staat centraal in onze organisatie. Wij ondersteunen, begeleiden en bieden oplossingen in elke fase van het bouwproces. Onze hulpvaardige instelling resulteert in fijne samenwerkingen en tevreden klanten. 

Veluwezoom Verkerk: een groot bedrijf, met de charme van een kleine organisatie.

VolkerWessels

VolkerWessels

Wij zijn onderdeel van VolkerWessels: een toonaangevend Nederlands bouwconcern, actief in vier landen. Bij ons bundelen 130 werkmaatschappijen en 17.000 specialisten hun krachten. Wij zijn makers. De toekomstmakers. Bij VolkerWessels kunnen we met trots zeggen: wie maakt, bouwt en geeft daarmee vorm aan de toekomst. Daarom gaan we altijd voor een leefomgeving waarin huidige én toekomstige generaties gezond en gelukkig kunnen leven, wonen en werken! Vraagstukken rond klimaatverandering en energietransitie onderstrepen de noodzaak om anders te ontwikkelen, ontwerpen, innoveren, beheren... en bouwen. De toekomst maken doen we al generaties lang. Vóór generaties.
VolkerWessels Kernwaarden

Kernwaarden

Veiligheid

Aan het eind van de werkdag weer veilig en gezond naar huis. Een logische wens die helaas niet altijd zo vanzelfsprekend is. Want hoewel het met de kennis, de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en veiligheidsmaatregelen meestal wel goed zit, kan een klein moment van onoplettendheid toch grote gevolgen hebben. Daarom besteden we extra aandacht aan veiligheidsbewustzijn en -gedrag. Lees meer

Duurzaamheid

Onze ambitie is om in 2030 volledig emissievrij te werken. Daarmee nemen we onze verantwoordelijkheid voor het klimaat en committeren we ons aan de afspraken in het Klimaatakkoord van Parijs. Deze ambitie realiseren we grotendeels zelf, waarbij we uiteraard af en toe een steuntje in de rug krijgen van anderen. Samen in 2030 emissievrij: daar gaan we voor! Lees meer

Integriteit

Als het gaat om integriteit op de werkvloer sluiten we geen compromissen: integer handelen is noodzakelijk bij alles wat we doen. Toch is het een thema dat om blijvende aandacht vraagt. Drie principes en regelingen dragen hieraan bij: onze Gedragscode, de Regeling Vertrouwenslijn (voorheen: de Klokkenluidersregeling) en de Leidende Principes Opdrachtgevend Bouwbedrijf. Lees meer

Renovatie

Werken bij Veluwezoom Verkerk

Werken bij Veluwezoom Verkerk betekent werken bij een ambitieus en no-nonsense bouwbedrijf. Deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers staan aan de basis van ons succes. Blijven bouwen, ook aan je eigen toekomst, vinden wij belangrijk. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Als erkend leerbedrijf hebben wij ook regelmatig plaats voor stagiair(e)s of afstudeerders. Neem gerust contact met ons op!

Bekijk onze vacatures

Historie

Veluwezoom Verkerk kan bouwen op meer dan 60 jaar ervaring. In 1959 wordt het bedrijf onder de naam Bouwcombinatie Willink opgericht. Na verscheidene succesvolle projecten komt directeur Willink in contact met de heer Wurfbain, waarna enkele projecten gezamenlijk worden uitgevoerd. De bedrijfsnaam verandert in Bouwcombinatie De Veluwezoom. Vanaf 1988 wordt de directie gevoerd door de heren De Vries, Vierwind en Dekker, waarna een volgende naamswijziging volgde: Bouwonderneming De Veluwezoom BV. In 1995 sluit het bedrijf zich aan bij de Kondor Wessels Groep NV. In 2004 wordt deze handelsnaam veranderd in VolkerWessels. In 2010 vond er een overname plaats van Verkerk Bouw BV. Na een fusering van beide bedrijven zijn vervolgens de namen Veluwezoom Verkerk Bouw BV en Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling BV ontstaan.