icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Wie zijn wij?

Wij werken samen met onze klanten aan prachtige projecten op het gebied van o.a. wonen, zorgen en recreƫren. Bij het ontwikkelen, bouwen of renoveren van projecten is een goede samenwerking tussen de klant, Veluwezoom Verkerk en haar partners vereist. Denkt u hierbij o.a. aan gemeenten, financiers, architecten, adviseurs, leveranciers en installateurs.

Een betrouwbare bouwpartner

Belangrijk voor ons is dat opdrachtgevers, (keten)partners, medewerkers en anderen vertrouwen hebben in onze organisatie. U kunt verwachten dat wij ons integer opstellen, afspraken nakomen en zorgvuldig handelen. En waar wij dit niet waar maken, vragen wij u ons erop attent te maken.

Wij onderscheiden ons door de wens van de klant als uitgangspunt te nemen in onze bedrijfsvoering en uitvoering van de werkzaamheden. In het gehele proces van initiatief tot aan de oplevering van een project gaan wij de resultaatverplichting aan. Maar ook daarna, bij het verlenen van service en onderhoud, zijn wij een toegevoegde waarde (Design, Build, Finance, Maintain & Operate).

No-nonsense

De betrouwbare naam in Oost-Nederland en ver daarbuiten, hebben we ook te danken aan onze no-nonsense mentaliteit, onze professionaliteit en uitgebreide kennis. Voor het management en de medewerkers geldt: Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Daar hoort een platte en open organisatiecultuur bij. Met korte lijnen zodat het resultaat altijd voorop staat.

Wij zijn onderdeel van VolkerWessels

Wij zijn 100% dochter van het VolkerWessels-concern. Een concern waarbij circa 16.000 werknemers samen bouwen aan wonen, werken en mobiliteit. Als onderdeel van het VolkerWessels-concern bieden wij opdrachtgevers zekerheid, uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines.

De kracht van VolkerWessels ligt in de decentraliteit. Iedere onderneming is zelfstandig maar maakt tegelijkertijd deel uit van een hecht intern netwerk. Hierbij maken wij gebruik van de gezamenlijke kennis, ervaring, faciliteiten als automatisering, materieel, inkoop en dienstverlening.

Kwaliteitsbouwer

Wij stellen als bedrijf hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid. Wij zijn gecertificeerd volgens kwaliteitsnorm NEN-ISO 9001 en VCA** en zijn aangesloten bij de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling en Stichting Bewuste Bouwers.

Besparing

Dankzij samenwerking weten wij faalkosten te verminderen en tijdsbesparing te realiseren. Onze werkmethodiek draagt daar ook aan bij. Zowel onze werk- als projectvoorbereiding maken gebruik van BIM (Building Information Modelling).

Organisatie

Aan de realisatie van de projecten werken 65 vaste medewerkers (UTA en CAO).