Zoeken
uitvoerder op de bouw met ipad en bouwhelm

Wij zijn makers

Bij Veluwezoom Verkerk kunnen we met trots zeggen: wie maakt, bouwt en geeft daarmee vorm aan de toekomst.

Metterswane Nijmegen

Het Nieuwe Metterswane

In hartje Nijmegen bouwen wij Het Nieuwe Metterswane, een uitnodigend multifunctioneel gebouw.

Woningbouw

Ervaren partner in industrieel bouwen

De MorgenWonen woonvariaties: voor het kunnen beantwoorden van vrijwel iedere woningvraag.

Wij zijn makers. De toekomstmakers.

Veluwezoom Verkerk is een werkmaatschappij van het grootste bouwconcern van Nederland, VolkerWessels. Als ontwikkelende bouwer streven wij naar een betere levenskwaliteit in Oost- en Midden-Nederland. Wij ontwikkelen, bouwen én onderhouden onze regio en werken aan de mooiste projecten op het gebied van wonen, zorg en utiliteitsbouw.

Onze expertises

Woningbouw

Woningbouw is letterlijk en figuurlijk een hoeksteen van onze samenleving. Wij zijn dé specialist in het bouwen van grondgebonden woningen en sterk in conceptuele en industriële bouw.

Appartementen

Geen enkel appartementencomplex is hetzelfde: het ontwikkelen en bouwen ervan vereist een bijzondere aanpak en de nodige kennis van zaken.

Renovatie en Verduurzaming

Het renoveren en verduurzamen van projecten zit in de genen van ons bedrijf. Al vele jaren houdt ons team zich bezig met de grote verduurzamingsopgave die wij in Nederland hebben.

Transformatie

Doordat wij zeer actief zijn op het gebied van transformaties dragen wij bij aan het behoud van gebouwen en materialen en vergroten wij de woningvoorraad.

Utiliteitsbouw

Op het gebied van utiliteitsbouw, dus alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben, hebben we specialistische kennis in huis. Geen uitdaging is ons te groot.

Ontwikkeling

Veluwezoom Verkerk is met trots een ontwikkelende bouwer. Projectontwikkeling is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf en wij ontwikkelen jaarlijks meerdere projecten.

Updates van Veluwezoom Verkerk

Impressie het Hof
Project

Het Hof

70 woningen en 20 appartementen
Zevenaar
Werken bij VolkerWessels

De toekomstmakers

Bij Veluwezoom Verkerk kunnen we met trots zeggen: wie maakt, bouwt en geeft daarmee vorm aan de toekomst. Daarom gaan we altijd voor een leefomgeving waarin volgende generaties gezond en gelukkig kunnen leven, wonen en werken! Vraagstukken rond klimaatverandering en energietransitie onderstrepen de noodzaak om anders te ontwikkelen, ontwerpen, innoveren, beheren... en bouwen. De toekomst maken doen we al generaties lang. Vóór generaties.

Wij zijn onderdeel van VolkerWessels. Een toonaangevend Nederlands bouwconcern, actief in vier landen. Met 130 werkmaatschappijen en 17.000 specialisten die de krachten bundelen. Wij zijn makers. De toekomstmakers.

Bekijk onze vacatures

Voor wie werken wij?

 • Ontwikkelaars

  Wij zijn de bouwpartner voor jouw bouwproject. Met de inzet van onze bouwconcepten en eigen verkoopbegeleiding kunnen wij snel in verkoop en jou van A tot Z ontzorgen.

 • Beleggers

  Grip op kosten en opbrengsten is voor jou van belang. Met ruime ervaring op het gebied van de realisatie van huurwoningen voor beleggers zijn wij jouw partner in bouw en ontwikkeling.

 • Overheid

  Wij bouwen en ontwikkelen in volledige transparantie. Als onderdeel van VolkerWessels hebben wij een sterke reputatie die wij graag hoog houden en aan jou bewijzen.

 • Corporaties

  Met een ruim aanbod van duurzame bouwconcepten en actuele marktkennis zijn wij al jaren een vaste partner voor vele corporaties, in zowel nieuwbouw, renovatie als transformatie.

 • Zorg

  Wij realiseren graag samen betaalbare gebouwen voor jou en jouw cliënten. Want wij begrijpen dat wanneer jouw cliënten tevreden zijn, jij dat ook bent.