Zoeken
Expertises Veluwezoom Verkerk

Expertises

Alles wat we in huis hebben

Veluwezoom Verkerk is een ontwikkelend bouwbedrijf dat in het oosten en midden van het land bouwopdrachten uitvoert in grondgebonden woningen, appartementen, renovatie, transformatie en utiliteitsbouw.

 • Woningbouw

  Woningbouw is letterlijk en figuurlijk een hoeksteen van onze samenleving. Wij zijn dé specialist in het bouwen van grondgebonden woningen en sterk in conceptuele en industriële bouw.

  Lees meer
  Woningbouw
 • Appartementen

  Geen enkel appartementencomplex is hetzelfde: het ontwikkelen en bouwen ervan vereist een bijzondere aanpak en de nodige kennis van zaken.

  Lees meer
  Appartementen
 • Renovatie en Verduurzaming

  Het renoveren en verduurzamen van projecten zit in de genen van ons bedrijf. Al vele jaren houdt ons team zich bezig met de grote verduurzamingsopgave die wij in Nederland hebben. 

  Lees meer
  Renovatie
 • Transformatie

  Doordat wij zeer actief zijn op het gebied van transformaties dragen wij bij aan het behoud van gebouwen en materialen en vergroten wij de woningvoorraad.

  Lees meer
  Transformatie
 • Utiliteitsbouw

  Op het gebied van utiliteitsbouw, dus alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben, hebben we specialistische kennis in huis. Geen uitdaging is ons te groot.

  Lees meer
  Utiliteitsbouw
 • Ontwikkeling

  Veluwezoom Verkerk is met trots een ontwikkelende bouwer. Projectontwikkeling is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf en wij ontwikkelen jaarlijks meerdere projecten.

  Lees meer
  Projectontwikkeling