icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Utrecht

44 woningen Park Voorn

Een zeldzame parel onder het aanbod van nieuwbouwprojecten is toch wel Park Voorn in Utrecht. Dit project omvat 44 charmante parkwoningen onderverdeeld in hofwoningen, herenhuizen en twee-onder-één-kappers.

Opdrachtgever
Huys te Voorn Vastgoed B.V.
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw
Totale omvang project
44 woningen
Makelaar
VeldhuizenKoot Makelaars
Start verkoop
Q2 2021
Start bouw
Q2 2022

Een uniek project: Park Voorn

Een werkelijk uniek woonproject op een eeuwenoud landgoed. De parkachtige omgeving en de landelijke rust, Park Voorn wordt een woonplek die menig hart sneller doet kloppen. Midden in het groen, maar ook op slechts twintig minuten fietsen van het centrum van Utrecht. Landgoed Park Voorn biedt 44 charmante woningen met karakter.

Bijzondere woningen

De woningen op Park Voorn zijn stuk voor stuk bijzonder. Er komen hofwoningen, parkwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Opvallend zijn de fraai gepleisterde buitengevels van de hofwoningen en parkwoningen. Deze zorgen voor een mooi contrast met de woningen die in traditioneel roodbruin Hollands baksteen (Hilversums formaat) zullen worden opgetrokken. Uniek aan dit project is ook de verscheidenheid aan dakstijlen. Van puntdaken met dwarskappen tot zadeldaken en zogenaamde ‘gebroken’ daken.

Chique woonbuurt

Park Voorn krijgt een chique uitstraling in een rustige woonbuurt. Dat geldt niet alleen voor het exterieur, ook aan het interieur wordt veel aandacht besteed. De woningen worden duurzaam gebouwd met onder andere energiezuinige verwarmingsinstallaties. De afwerking zal van een hoog niveau zijn. Bijzonder aan dit kleinschalige project is de grote verscheidenheid aan woonindelingen per type woning. Om de unieke locatie en de parkachtige omgeving te accentueren is gekozen voor een uitgebalanceerd kleurenpalet in natuurlijke tinten: wit, grijs, (rood)bruin en groen.

Realisatie

Veluwezoom Verkerk heeft de eer om dit mooie project te mogen bouwen. Alle woningen zijn inmiddels succesvol verkocht. De bouw is gestart in het tweede kwartaal van 2022.