Zoeken
MorgenWonen

Veluwezoom Verkerk is een ervaren partner als het om industrieel bouwen gaat

MorgenWonen is het resultaat van tientallen jaren ervaring. In Nederland zijn we de eerste die woningen en appartementen 100% in eigen beheer produceren. We doen dit alweer sinds 2014. MorgenWonen staat hiermee garant voor de hoogste kwaliteit van industriële bouw.

Bouwconcepten Veluwezoom Verkerk

Onze woonconcepten

Wij maken gebruik van de MorgenWonen-concepten van VolkerWessels en hebben daarmee voor (bijna) elke bouwopgave een conceptuele oplossing. Mocht er nou echt geen conceptuele oplossing passen, kunnen wij projecten uitvoeren in maatwerk.

MorgenWonen

Woonconcept: MorgenWonen

MorgenWonen is het woninglabel van VolkerWessels. Een label dat staat voor een breed scala aan duurzame kwaliteitswoningen, geprefabriceerd onder geconditioneerde omstandigheden in onze eigen fabrieken. Omdat de woningen geprefabriceerd zijn kunnen deze eenvoudig en snel op locatie gemonteerd worden. Daarnaast biedt MorgenWonen vanaf de eerste dag inzicht in de kosten. Als gevolg kan de voorbereidings- en bouwperiode worden versneld, overlast worden beperkt en vanaf het begin gestuurd worden op de betaalbaarheid en haalbaarheid van een project.

Op het gebied van grondgebonden woningen biedt MorgenWonen een grote diversiteit aan woningtypes en beukmaten, zodat er voor iedere doelgroep een geschikte MorgenWonen woning beschikbaar is. Op het gebied van appartementen biedt MorgenWonen een grote diversiteit aan appartementen met verschillende GBO’s, geschikt voor verschillende product-markt-combinaties, zodat aan iedere gestapelde woonvraag voldaan kan worden. Daarnaast blijft MorgenWonen innoveren, zodat het aanbod blijft aansluiten bij de vraag vanuit de markt.

Lees meer over MorgenWonen

De voordelen van MorgenWonen
MorgenWonen woningen zijn duurzaam gebouwd en van de hoogste kwaliteit. Daarnaast wekken deze woningen meer energie op dan ze gebruiken. Met MorgenWonen kies je voor dé standaard van industriële bouw, snelheid, wooncomfort en wonen met zekerheid.

MorgenWonen Plus

Woonconcept: MorgenWonen Plus

Met ons MorgenWonen Plus concept realiseren we zeer hoogwaardige appartementen en grondgebonden woningen, ook voor de sociale sector. Deze woningen realiseren wij in grote en kleinere series, zowel binnenstedelijk als op uitbreidingslocaties. We produceren deze woningen zoveel mogelijk in onze eigen fabrieken en voegen daar op de bouwplaats maatwerk aan toe. Daarmee combineren we de voordelen van conceptmatig bouwen met de flexibiliteit van traditioneel bouwen, waardoor we ieder ontwerp uniek kunnen maken.

Op het gebied van grondgebonden woningen en appartementen biedt MorgenWonen Plus net dat beetje extra ontwerpvrijheid. Bijvoorbeeld wanneer de stedenbouwkundige kaders een heel specifieke plattegrond vereisen of wanneer jij als opdrachtgever liever voor de plattegrond ontworpen door je eigen architect kiest. Hierdoor kan voor iedere doelgroep in iedere situatie een geschikte grondgebonden woning of geschikt appartement gebouwd worden.

Lees meer over MorgenWonen Plus

De voordelen van MorgenWonen Plus
Dat beetje extra ontwerpvrijheid biedt ook de mogelijkheid om net dat stapje extra te zetten op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Doordat wij constant zoeken naar de nieuwste innovaties op het gebied van duurzaamheid en circulariteit kunnen wij in het MorgenWonen Plus concept net dat beetje extra doen, denk bijvoorbeeld aan het toepassen van een smallere gevelsteen of het toepassen van circulaire isolatie. 

"Wij zien conceptueel bouwen als een middel om het beste antwoord te kunnen geven op de vraag van de klant. De wens van de opdrachtgever en de bewoners is leidend. Vanuit dat credo is MorgenWonen Plus ontstaan. Uit de fabriek waar het kan, maatwerk waar het moet."

Jasper Allersma Commercieel Manager

MorgenWonen Hout

Woonconcept: MorgenWonen Hout

MorgenWonen Hout is het industriële houtbouwconcept van VolkerWessels. Een ontwikkel- en bouwmethodiek waarmee we zowel grondgebonden woningen als appartementengebouwen (tot 8 bouwlagen hoog) realiseren. Huur en koop, vrije sector en sociaal, binnenstedelijk en landelijk, tijdelijk en permanent.

Hout laat zich makkelijk bewerken, maar houtbouw is verre van eenvoudig. Zeker als het gaat om gestapelde woningen. Het veronderstelt een vroege integratie van design en engineering in het ontwikkelproces. Specialistische kennis van engineered wood. Expertise op het gebied van brandveiligheid, akoestiek, bouwfysica, vocht- en dampregulatie en garantieverstrekking. Het komt allemaal samen in MorgenWonen Hout. 

Lees meer over MorgenWonen Hout

Meer weten over onze woonconcepten?

Jasper Allersma

Jasper Allersma

Commercieel Manager