Zoeken
Veluwezoom Verkerk Woningbouw

Met onze bouwconcepten hebben wij een oplossing voor elke woningbouwopgave.

MorgenWonen

MorgenWonen. 
De toekomst van thuis.

Wij hebben voor elke opgave een oplossing! We maken gebruik van de MorgenWonen-concepten van VolkerWessels, waarmee we voor (bijna) elke bouwopgave een conceptuele oplossing hebben. Met dit concept bieden we een enorme diversiteit aan woningtypologieën, verschijningsvormen en duurzaamheidsniveaus. Met ruimte voor individuele woonwensen, maatwerk en ontwerpvrijheid. Mocht er nou echt geen conceptuele oplossing passen? Dan leveren wij ook maatwerk. 

Lees meer over onze woonconcepten

De woonconcepten

MorgenWonen

MorgenWonen is het woonlabel van VolkerWessels. Een label dat staat voor een breed scala aan duurzame kwaliteitswoningen, geprefabriceerd onder geconditioneerde omstandigheden in onze eigen fabrieken. Deze geprefabriceerde woningen monteren wij eenvoudig en snel op locatie. Daarnaast biedt MorgenWonen vanaf de eerste dag inzicht in de kosten. Als gevolg worden de voorbereidings- en bouwperiode versneld, overlast wordt beperkt en we kunnen vanaf het begin sturen op de betaalbaarheid en haalbaarheid van een project.

MorgenWonen Plus

Met ons MorgenWonen Plus concept realiseren we zeer hoogwaardige grondgebonden woningen en appartementen, ook voor de sociale sector. Deze woningen realiseren wij in grote en kleinere series, zowel binnenstedelijk als op uitbreidingslocaties. We produceren deze woningen zoveel mogelijk in onze eigen fabrieken en voegen daar op de bouwplaats maatwerk aan toe. Daarmee combineren we de voordelen van conceptmatig bouwen met de flexibiliteit van traditioneel bouwen, waardoor we ieder ontwerp uniek kunnen maken.

MorgenWonen Hout

MorgenWonen Hout is het industriële houtbouwconcept van VolkerWessels. Een ontwikkel- en bouwmethodiek waarmee we zowel grondgebonden woningen als appartementengebouwen (tot 8 bouwlagen hoog) realiseren. Huur en koop, vrije sector en sociaal, binnenstedelijk en landelijk, tijdelijk en permanent: we kunnen het allemaal.

MorgenWonen

Betaalbaar bouwen

De afgelopen jaren is de vraag naar betaalbare woningen sterk toegenomen. Bij het realiseren van betaalbare woningen is het cruciaal om grip te houden op de kosten. Dit doen wij door gebruik te maken van ons bewezen proces en door onze eigen concept- en fabrieksmatige woningen toe te passen. Door ons in een vroeg stadium aan te haken bij een project bied je ons de mogelijkheid om mee te denken en daarmee vanaf het begin grip te hebben op de kosten. Je leest meer over betaalbaar bouwen op onze speciale thema-pagina.

Lees meer over betaalbaar bouwen

Procesmatig werken en denken

Wij werken en denken procesmatig. Dat houdt in dat we werken volgens een vooraf afgestemde procesvolgorde. Tijdens dit proces borgen we met een projectfaselijst alle aspecten die nodig zijn om het project tot een succes te maken. Zo onderzoeken we bijvoorbeeld diverse scenario’s: kiezen we voor sloop, nieuwbouw of is het toch handiger om te renoveren? Op deze manier maken we projecten behapbaar en uitvoerbaar.

Lees meer over procesmatig werken

Met elkaar dragen we bij aan een betere levenskwaliteit voor huidige én toekomstige generaties 

We zijn ambitieus en werken gericht aan onze ambities. Onder die ambities vallen ook duurzaam en circulair bouwen. Met elkaar dragen we bij aan een betere levenskwaliteit voor huidige én toekomstige generaties. Dit doen we door ruimte over te houden voor groen: we gaan zorgvuldig om met flora en fauna en we ontwikkelen op een natuurinclusieve manier. Bovendien verminderen we onze CO2-uitstoot door zorgvuldig materialen te kiezen en de samenwerking te zoeken met onze (keten)partners en opdrachtgevers. Met als doel om in 2030 emissievrij te zijn. Oftewel: geen uitstoot van schadelijke broeikasgassen bij onze projecten én in onze bedrijfsvoering. Benieuwd naar alle initiatieven? Bekijk dan de themapagina Duurzaam bouwen en Circulariteit.

Lees meer over duurzaam bouwen en circulariteit
Woningbouw

Duurzame en circulaire woningen

Met elkaar ontwikkelen we woningen met een betere levenskwaliteit voor huidige én toekomstige generaties.

Veluwezoom Verkerk Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel

We zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat de bewoner met een blij gevoel zijn of haar woning instapt.

Meer weten over Woningbouw?

Sabine van der Kamp

Sabine van der Kamp

Planvoorbereider