Zoeken

Start bouw Elzenbos Brummen feestelijk ingeluid!

Wij recent gestart met de bouw van 22 nieuwbouwwoningen in fase 2 van Elzenbos Brummen, dus tijd voor een feestje! Afgelopen donderdag 11 mei was het zo ver.

PLF86248-A4.jpg

Onder toeziend oog van alle kopers, betrokkenen en wethouder Pouwel Inberg was het de eer aan drie toekomstige bewoners om het officiële startsein te geven. Met elkaar hebben wij vervolgens het glas geheven op een voorspoedig verloop van de bouw.

Ook was er de gelegenheid om een kijkje te nemen bij de nieuwe woning en onder het genot van een hapje en een drankje konden de kopers hun toekomstige buren leren kennen. Op deze manier hebben zij echt even de sfeer kunnen proeven van de locatie waar zij straks mogen wonen.

Fase 2 van Elzenbos Brummen bestaat uit circa 80 nieuwe duurzame woningen, waarvan Veluwezoom Verkerk samen met Van Campen Bouwgroep 30 woningen heeft ontwikkeld en gaat realiseren. Hiervan worden 8 woningen gerealiseerd door MorgenWonen. In de wijk Elzenbos staan leefbaarheid, ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid centraal. Dit uit zich onder andere in de aanwezigheid van het Voedselbos als groen hart van de wijk en de ontwikkeling van een zonnepark.