Zoeken
Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling

Samenwerken

Een geslaagde ontwikkeling komt alleen tot stand door een goede samenwerking met de grondeigenaren, gemeenten, architecten en adviseurs. We hebben een groot netwerk met daarin vaste architecten en adviseurs waarmee we projecten met succes ontwikkelen. Mocht een project groot en/of complex zijn, dan zoeken we binnen VolkerWessels de samenwerking op met één van de ontwikkelaars binnen het concern. Zo delen we kennis en beheersen we risico’s. 

Natuurinclusief ontwikkelen

Duurzaam

Duurzaamheid staat bij al onze ontwikkelingen voorop. Met het inzetten van de bouwconcepten van VolkerWessels kunnen wij duurzame en circulaire woningen, appartementen en gebouwen realiseren. Maar wij kijken verder dan alleen de bebouwing; we nemen de openbare ruimte ook mee. Hierin zien we kansen voor flora & fauna en de retentie van water. Binnen VolkerWessels hebben we de expertise om deze openbare ruimtes te ontwerpen en in te richten. 

Lees meer over duurzaam bouwen en circulariteit
VolkerWessels

Alle kennis onder één dak

Als onderdeel van VolkerWessels kunnen we kennis halen uit meer dan 100 bedrijven en specialismen zoals Infra, Telecom en Installatietechniek. Het toonaangevende adviesbureau Aveco de Bondt is ook een VolkerWessels bedrijf; wij werken intensief samen met dit bureau bij al onze (ontwikkel)opgaven.

Betaalbaar bouwen

Er is een grote behoefte aan betaalbare koop- en (sociale) huurwoningen. In onze ontwikkelingen houden wij daar vanaf het eerste moment in het stedenbouwkundig plan al rekening mee. Door het inzetten van compacte woningen gerealiseerd in onze bouwconcepten (waaronder industriële bouw), zijn we in staat om betaalbare woningen te realiseren. 

Lees meer over betaalbaar bouwen

Meer weten over Ontwikkeling?

Jasper Allersma

Jasper Allersma

Commercieel Manager