Zoeken

We gaan bouwen in Zevenaar

Een realisatie van KondorWessels Projecten (KWP) en VeluwezoomVerkerk.

Samen met KondorWessels Projecten (KWP) zijn we winnaar van de selectie van de gemeente voor het Hof in de nieuwbouwwijk Groot Holthuizen te Zevenaar.

Visuele weergave van de nieuwe wijk het Hof in Zevenaar

Het Hof in Zevenaar

Het Hof wordt een buurtschap met 90 woningen in een landschappelijke setting. Er zijn verschillende type woningen met ieder een eigen uitstraling. De woningen zijn geschikt voor zowel starters, gezinnen als ouderen. Het ontwerp is van Weusten Liedenbaum Architecten en is het laatste buurtschap in de uitbreidingswijk Groot Holthuizen. De wijk bevindt zich aan de oostkant van Zevenaar, ligt tegen het groen aan en heeft alle gemakken van de voorzieningen van Zevenaar dichtbij.

Wonen in het groen

Het Hof is een natuurinclusief plan waarbij er veel aandacht is voor de biodiversiteit. De woningen staan in het groen en de wijk is bereikbaar via de toegangsbrug, de prachtige erfboom bij de entree en en een laan met aan weerszijden bomen. In het midden van de wijk realiseren we een rug-aan-rug woningen met de charme van een boerderij. Rondom deze boerderij worden er verschillende type woningen gebouwd, variërend tussen twee en drie lagen plat en twee lagen met een kap.

In totaal komen er in Zevenaar 20 appartementen, 10 rug-aan-rug woningen en 60 rijwoningen. Het project wordt naar verwachting in twee fases gerealiseerd. We verwachten na de zomer in verkoop te gaan met de eerste fase. GABA Makelaardij en Willemsen Makelaars zijn betrokken bij het project.

Vanaf volgende week staat de website van het Hof in Zevenaar online.

hethofzevenaar.nl