icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuwegein

Transformatie 240 appartementen Edelpark

Inmiddels zijn wij, TVU Bouw, van start gegaan met de werkzaamheden om van de 9 kantoorpanden aan Edisonbaan 14 maar liefst 240 luxe appartementen te maken.

Opdrachtgever
Edelwonen
Uitvoerende partij
TVU Bouw
Start werkzaamheden
September 2020
Oplevering
December 2021
Omvang
240 appartementen

TVU Bouw

TVU Bouw is onderdeel van VolkerWessels . De werkzaamheden worden uitgevoerd door Ufkes Bouwmaatschappij en Veluwezoom Verkerk Bouw, onderdeel van TVU Bouw op het gebied van transformaties.

240 appartementen

De komende periode zullen van een 9-tal kantoorpanden maar liefst 240 apppartementen worden gemaakt. In een tweetal bouwstromen zullen de transformatie-werkzaamheden gaan plaatsvinden. De binnenzijde van de panden worden leeg gehaald / gesloopt en vervolgens worden er appartementen gerealiseerd.

De appartementen worden door Edelwonen aangeboden en worden aangekleed opgeleverd. Hiermee bedoelen we dat deze voorzien zijn van vloerafwerking, keuken, badkamer e.d. Uniek is dat aan de buitenzijde prefab (vooraf geprefabriceerde) balkons aan de complexen worden gemonteerd.

De appartementen worden luxe twee- en drie kamerappartementen van circa 50 tot 104 m2 met eigen balkon of loggia. De buurt zal zich kenmerken als een gezellige woonbuurt met veel groen en ontmoetingsplekken.