Zoeken
Plein 44 Nijmegen Utiliteitsbouw

Specialistisch team

We hebben een specialistisch team voor grote en complexe projecten in huis, met de kennis en expertise om elke opgave op te pakken. Voor elke complexe opgave zoeken we de samenwerking op met de vele adviseurs die binnen het hele concern van VolkerWessels actief zijn. Samen maken wij van elke complexe opgave een succes.

Centrumplan Schuytgraaf

Samen voor het beste resultaat

Wij geloven in een nauwe samenwerking en we streven ernaar om vanaf het begin zo goed mogelijk betrokken te zijn bij het proces. Door gezamenlijk op te trekken, bereiken we het beste resultaat. Ons team denkt actief mee over innovatieve en hoogwaardige oplossingen, terwijl we tegelijkertijd het vastgestelde budget niet uit het oog verliezen.

Door onze veelzijdige kennis en expertise zorgen we ervoor dat elk utiliteitsproject het juiste eindresultaat bereikt. Bij ons gaat het niet alleen om het bouwen van een gebouw, maar om het creëren van een duurzaam en functioneel resultaat dat aan de hoogste normen voldoet.  

Metterswane Nijmegen

Mixed-use gebouwen

Tegenwoordig realiseren wij steeds vaker mixed-use gebouwen, met woningen, kantoren, commerciële ruimten, horeca en ondergronds parkeren in één. Het Nieuwe Metterswane is hier een mooi voorbeeld van. In hartje Nijmegen zijn we samen met Wessels Rijssen verantwoordelijk voor de uitvoering van een multifunctioneel gebouw. Dit doen we in opdracht van KondorWessels Projecten. Het Nieuwe Metterswane wordt een getrapt complex van 23 etages met een tweelaagse ondergrondse parkeergarage, kantoren, horeca, een stadssupermarkt en appartementen.

Lees meer over Het Nieuwe Metterswane

Veel verschillende projecten

In de loop der jaren realiseerden we diverse utiliteitsprojecten. En daar zijn we trots op. De grote verscheidenheid is goed te zien in onder andere de volgende projecten: het Gazelle Experience Center in Dieren, Stadsblokken Meinerswijk in Arnhem, de PLUS supermarkt in Zevenaar en het Centrumplan Schuytgraaf in Arnhem. 

PLUS supermarkt Zevenaar

PLUS supermarkt, Zevenaar

Aan de Landeweerdijk in Zevenaar hebben wij een PLUS supermarkt met een bruto oppervlakte van circa 1.320 m2 gebouwd. Het winkelpand en het bijbehorende perceel zijn duurzaam ontwikkeld. 

Gazelle Experience Center Dieren

Experience Center Gazelle, Dieren

In opdracht van Koninklijke Gazelle hebben wij een uniek Experience Center gebouwd, grenzend aan de fabriek in Dieren. In het Experience Center kunnen alle fietsen van Gazelle uitgebreid getest worden. 

Digitaal bouwen 3D-bouwplaats

Digitaal Bouwen en Visual Management

Bij ons staat digitaal bouwen parallel aan het gehele proces. Voordat wij het project daadwerkelijk gaan uitvoeren, is de bouw al digitaal gerealiseerd. Dit doen we om risico’s te verminderen en eventuele hindernissen te verhelpen. We maken hierbij gebruik van 3D-bouwplaatsen, 4D-planningen en Visual Management. Visual Management omvat het gebruik van renders, video’s en Virtual Reality van een project. Met deze middelen visualiseren wij het plan en onze (gezamenlijke) visie op de realisatie ervan. Dit delen we ook altijd graag met huurders, kopers en omwonenden.

Lees meer over digitaal bouwen

Meer weten over Utiliteitsbouw?

Antoinette Logtmeijer

Antoinette Logtmeijer

Bedrijfsleider