icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Zevenaar

Supermarkt PLUS

In april 2022 zijn wij gestart met de bouw van een supermarkt aan de Landeweerdijk in Zevenaar. Deze supermarkt is bij de nieuwbouwwijk Groot Holthuizen gebouwd, nabij de te ontwikkelen Fashion Outlet Zevenaar. De oplevering aan de PLUS heeft plaatsgevonden op 3 november 2022 en ongeveer een maand later is de PLUS supermarkt officieel geopend.

Opdrachtgever
Ontwikkelcombinatie FOZ
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw
Totale omvang project
ca 1.320 m2
Status
Gerealiseerd
Start bouw
april 2022
Opgeleverd
november 2022

Supermarkt Zevenaar

De supermarkt heeft een bruto oppervlakte van circa 1.320 m2 met een perceeloppervlakte van 4.580 m2 en 71 eigen parkeerplaatsen. Het winkelpand en het bijbehorende perceel zijn duurzaam ontwikkeld; zo is er gebruik gemaakt van PV-panelen, waterdoorlatende bestrating, aanleg van diverse wadi’s, geen gas-aansluiting, veel groen op het terrein en het regenwater op het dak wordt via gescheiden systeem direct geloosd in de aangelegde naastgelegen watergangen.