icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Babberich

44 woningen Dorpsweide

Het nieuwbouwproject Dorpsweide in de wijk Middag-Oost is een kleinschalig en kwalitatief bouwplan in Babberich. Veluwezoom Verkerk is geselecteerd om de ontwikkeling en de bouw van de derde fase te verzorgen. Fase 3 bestaat uit 44 woningen, variƫrend van vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen tot levensloopbestendige woningen en rijwoningen.

Opdrachtgever
Eigen ontwikkeling
Omvang
44 woningen
Architect
AG NOVA Architecten
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw
Start verkoop
21 november 2022
Makelaar
Gaba Makelaardij

Het stedenbouwkundig plan van fase 3 bestaat uit 44 woningen, waarvan 12 woningen bestemd voor Baston Wonen. Veluwezoom Verkerk gaat in deze fase 32 koopwoningen ontwikkelen en realiseren, waarvan een deel volgens het PlusWonen-concept en een deel volgens het MorgenWonen-concept gebouwd zal worden.

De woonwijk Middag-Oost wordt een wijk met een veilige infrastructuur, een pluktuin, een speelplaats voor kinderen, een hondenuitlaatplaats en een speelveld voor sporten en bewegen, midden in het centrum van Babberich.

Dorpsweide Babberich is in verkoop! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Het actuele woningaanbod is te vinden is op de projectwebsite en geïnteresseerden kunnen hun favoriete woningen selecteren en deelnemen aan de verkoop. Meer informatie over dit project is te vinden op de website of via GABA Makelaardij.

Meer weten? www.dorpsweidebabberich.nl