Babberich

44 woningen Middag-Oost

Het nieuwbouwproject Middag-Oost is een kleinschalig en kwalitatief bouwplan in Babberich. Veluwezoom Verkerk is geselecteerd om de ontwikkeling en de bouw van de derde fase te verzorgen. Fase 3 bestaat uit 44 woningen, variƫrend van vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen tot levensloopbestendige woningen en rijwoningen.

Opdrachtgever
Eigen ontwikkeling
Omvang
44 woningen
Architect
AG NOVA Architecten
Realisatie
Veluwezoom Verkerk Bouw
Start verkoop
Naar verwachting zomer 2022
Makelaar
Gaba Makelaardij

Het stedenbouwkundig plan van fase 3 bestaat uit 44 woningen, waarvan 12 woningen bestemd voor Baston Wonen. Veluwzoom Verkerk gaat in deze fase 32 koopwoningen ontwikkelen en realiseren, waarvan een deel volgens het PlusWonen-concept en een deel volgens het MorgenWonen-concept gebouwd zal worden.

De woonwijk Middag-Oost wordt een wijk met een veilige infrastructuur, een pluktuin, een speelplaats voor kinderen, een hondenuitlaatplaats en een speelveld voor sporten en bewegen, midden in het centrum van Babberich.

Naar verwachting gaan de woningen in de zomer van 2022 in verkoop. We verwachten op korte termijn live te gaan met een projectwebsite, zodat geïnteresseerden zich kunnen aanmelden als belangstellende.