Zoeken

Bouw Het Nieuwe Metterswane van start!

Gisterochtend was er een officieel moment voor de viering van de start bouw van Het Nieuwe Metterswane. Nu de omgevingsvergunning onherroepelijk is, kan de bouw van het iconische gebouw in het stationsgebied van Nijmegen starten.

Metterswane Nijmegen

Om alvast een indruk te krijgen van het uitnodigende gebouw tegenover het station, werd er tijdens dit officiële moment door Noël Vergunst, Ronald Leushuis (bestuurder Talis) en Roy Hasselerharm (directeur KondorWessels Projecten) op het Stationsplein een maquette van Het Nieuwe Metterswane onthuld.

Roy Hasselerharm: "De afgelopen periode hebben we met alle betrokken partijen keihard gewerkt om dit mogelijk te maken en zijn we trots dat de schop de grond in kan. Op deze prominente plek past een gebouw zoals Het Nieuwe Metterswane uitstekend”.

Het complex biedt een goede mix aan woningen, met naast koop en duurdere huur ook voldoende sociale huurwoningen. Ook is er ruimte voor kantoren, horeca, een stadssupermarkt en een parkeerkelder.

Wij zijn samen met Wessels Rijssen verantwoordelijk voor de bouw van Het Nieuwe Metterswane. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de bouwwerkzaamheden in volle gang en wordt er in februari aanstaande gestart met de bouw van de tweelaagse ondergrondse parkeerkelder.

Nieuwsgierig naar Het Nieuwe Metterswane? Bewonder de maquette op het Stationsplein of kijk op www.metterswane.nl.

Bron: KondorWessels Projecten