Zoeken

De Kroon in de verkoop

Vandaag is de Kroon op ons werk gezet. Het project De Kroon, met 24 appartementen en 4 penthouses, in onze eigen gemeente Zevenaar is in de verkoop! Een mooie mijlpaal op prinsjesdag.

39111_Ext 4_R5.jpg

De appartementen bieden een wijds uitzicht en zijn centraal gelegen in het centrum. Echt een unieke kans. De grootte van de driekamerappartementen varieert tussen de 84 en 133 m2 en alle appartementen zijn licht en hebben veel raampartijen, een eigen buitenruimte en parkeerplaats.

Website

Op de website www.wonenindekroon.nl vindt u de verschillende type appartementen. U kunt ervoor kiezen om laag of hoog in het gebouw te gaan wonen, met ochtend- of avondzon, etc.

Via onze website kunt u zich inschrijven en staat alle informatie over de appartementen. Mocht u verdere vragen hebben dan staat de verkopend makelaar Gaba Makelaars Zevenaar voor u klaar.

Planning

De inschrijving loop van dinsdag 21 september 12 uur tot maandag 4 oktober 12 uur. Na deze deadline worden de appartementen toegewezen en zullen de gelukkige kopers geïnformeerd worden.

De verwachting is dat de bouw werkzaamheden in het eerste kwartaal van 2022 starten. Oplevering is in het eerste / tweede kwartaal van 2023.