Zoeken

De nieuwe manier van Wonen - Edelpark

Aan het prachtig gelegen Hof van Vronestein in Nieuwegein zijn wij op dit moment bezig met een grootscheepse transformatie. Er worden maar liefst 9 kantoorgebouwen omgetoverd naar 240 twee-, drie- en vierkamer appartementen. Het project is in volle gang en de eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar.

30602 - Ext 01.jpg
30602 - Ext 03.jpg

Wonen in het groen

Zoals genoemd worden er 9 kantoorgebouwen getransformeerd naar appartementen. Hiermee wordt het bedrijvenpark een heuse woonwijk. Want ook rondom de complexen wordt groen aangelegd en komen ontmoetingsplekken voor de huurders.

Gefaseerde realisatie

Voor het zover is, is er nog veel werk te verzetten. Per appartementencomplex worden de werkzaamheden verricht. Er wordt gesloopt, de binnenwanden worden geplaatst, er wordt geschilderd en de installaties, badkamer en keuken worden geïnstalleerd. Vervolgens wordt het appartement van alle gemakken voorzien.

Bij het eerste pand is inmiddels de gevel gekeimd (geschilderd) en zijn we binnen oplevergereed. Een ander pand is net gestript en in weer een ander pand is men druk bezig met het opbouwen van de metal-stud wanden.

Hieronder kunt u deze fasering, middels de foto’s, goed zien.

edelpark 5.PNG
Bijna gereed
edelpark 6.PNG
Nog volop in afbouw

Volledig afgewerkt

De appartementen beschikken over een strakke PVC vloer, fraaie gordijnen, nette wit gesausde wanden en is voorzien van een luxe keuken. Tevens beschikt het appartement over een volledig betegelde en ingerichte luxe badkamer. Een huurder kan er dus zo in!

Interesse?

Via de website edelpark.nl kan je jouw interesse in een appartement kenbaar maken. Op de website staat een interactieve plattegrond, waar je per plattegrond een appartement kan selecteren.