icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 23 februari 2023

Park Julianaweide nu in verkoop!

Op een centrale plek in Heteren wordt een nieuwe wijk gerealiseerd: Park Julianaweide. De komende periode gaan wij hier 54 woningen bouwen. De woningen variƫren van huurappartementen en rijwoningen (koop en huur) tot twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen (koop). Elk voldoen ze aan de nieuwste moderne eisen en ze zijn zeer duurzaam.

De verkoop van de 2 vrijstaande woningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 21 hoek- en tussenwoningen is vandaag gestart. De definitieve verkoopprijzen zijn bekend en de verkoopdocumentatie is te vinden op de projectwebsite. Belangstellenden kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor hun favoriete woningen. Meer informatie over dit project is te vinden op www.parkjulianaweide.nl of via de makelaar Timmer en Timmer Makelaars.