Zoeken

Eerste woningen Middenhof Arnhem opgeleverd

Deze week zijn de eerste woningen van het project Middenhof, op de Schuytgraaf in Arnhem opgeleverd. Het project omvat in totaal 41 koopwoningen.

foto 1 uitgesneden.png

De Bolderbuurt

Voor onze opdrachtgever Van Wonen hebben wij in de Bolderbuurt een tweetal projecten mogen realiseren, namelijk Oosthof en Middenhof. 

Beide projecten kenmerken zich door de Scandinavische architectuur, royaal kleurgebruik en duurzame materialen. In totaal zijn er 85 woningen gebouwd in de afgelopen 2 jaar. 
Het project Oosthof is begin van dit jaar opgeleverd en wij verwachten dit jaar alle woningen van het project Middenhof op te kunnen leveren. 

In deze fase worden en rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Alle woningen betrefffen duurzame woningen en worden in het groen gebouwd, maar zijn centraal gelegen bij voorzieningen. 

Vervolg

In opdracht van Van Wonen Vastgoedontwikkeling zullen wij weer verder bouwen in de wijk Schuytgraaf. Deze maand zal het project De Kwartiermaker (www.wonenindekwartiermaker.nl) in de verkoop gaan. Ook dit project kenmerkt zich door groene elementen. Indien u hier interesse in heeft kunt u zich nog aanmelden.